Hjertet er 1 organ

af , lørdag 26. august, 2017
 Hjertet er 1 organ

Ikke kun læsning

Jeg er igang med læsningen af Sarah Engells "Hjertet er 1 organ", og jeg er ikke færdig endnu, dog er der noget, som jeg har brug for at dele!

Hvis du elsker YA og endnu ikke har læst "Hjertet er 1 organ", så tag at komme igang! Bogen efterlader en tænkende efter hvert kapitel, og det er noget, jeg vægter rigtig højt, når jeg skal læse en bog. Du vil elske hvor ligetil Sarah Engell er, og jeg har allerede reserveret "21 måder at dø" på biblioteket. Jeg må læse mere af hende efter denne! 

Ellers så kom gerne med læseforslag, det kan være alt fra scifi til YA til historiske romaner. Faktisk har jeg overvejet at læse "Tjenerindens fortælling", er der nogen, der har hørt om den?

- heywritingisfun

Loading ...