"Gammel" RPG'er "vender" hjem

af , søndag 16. juli, 2017
1 Like

Hej alle søde brugere på Movellas 

Mit navn er Trine og jeg er 22 år.

Jeg har før i tiden været medlem af RPG-forums og her for nylig fik jeg egentlig lysten igen. Jeg har haft lavet mine egne hjemmeside med RPG-forum før, men som jeg selvfølgelig har slettet igen - hvilket jeg jo så fortryder nu. 

Jeg har besluttet mig for, at genoprette et af mine forums igen og min intro til denne lyder således; 

"Alle hvisker om det. Alle undgår det. Alle prøver at glemme det. Ingen taler højt. Ingen tør.  Bag det store, slidte hegn, befinder en endnu større bygning, med revner i murværket. Bag disse murer lever en flok mennesker. Helt almindelige mennesker, som du og jeg. Forskellen er bare. . . .  ja, hvad er forskellen egentlig?" 

Siden kommer til at hedde "House of Forgotten People", så er det noget du syntes er for dig, så syntes jeg du skal tage at følge med, eller i hvert fald have dette i tankerne.

Min side vil selvfølgelig tage noget tid og oprette, men jeg vil gerne holde jer opdateret med en mere klar beskrivelse af hvad det kommer til at omhandle. 

Følg mig gerne og så følger jeg gerne igen. 

Loading ...