Livets forunderlige liv

af , onsdag 21. juni, 2017
 Livets forunderlige liv

Studentertid.. Wuhuu

Så er jeg selv og mange andre studenter sprunget ud. Det er en glædens tid med drukture, anmærkninger i huen og derfor skal der også overskrides grænser... 

Det er egentlig sjovt så meget opmærksomhed man tiltrækker i form af fremmede meneneskers blikke pga. En hvid hue med et farvet bånd på.. Det er mærkeligt når man ellers plejer at gå rundt i sine egne tanker på gaden og ellers blive ignoreret af den modsvarende gående, selvom man sender personen et venligt blik og et smil der indbyder til en hilsen...

 

Men sådan er det vel bare i det netværkssamfund som eksisterer i dag, eller hvad? Har folk ikke fået for travlt med sig selv og sin telefon.. Jeg er måske gammeldags men jeg syntes det er ærgerligt at vi skal skynde på os selv og føle os nødsaget til at selvrealisere os for at kunne følge med nutidens tempo.

Det er det samme med studenterne - vi har så travlt med at selvrealisere os og føler os nødsaget til at presse os selv for at få en to-cifret karakter til eksamen, blot for at vide os sikre for vores fremtid. Men det er jo ikke nødvendigt - jeg mener bare at man ikke kan vurdere en persons viljestyrke, ansvarlighed og pligtopfyldelse på en bestemt dag, et bestemt tidspunkt og i et bestemt humør måske.. Men det er nok bare mig der har denne holdning - hvad mener du?

Men jeg er igennem, ligesom mange andre, og det skal selvfølgelig fejres.

Men lad mig høre hvis der er andre studenter/studiner der læser dette, og hvad jeres holdninger til uddannelse, karakterer, fremtid osv. Er.

Jeg håber i kunne lide dette indlæg, og kom gerne med ideer, tanker osv. Til hvis jeg fortsat skal skrive denne blog og hvad emner der kunne blive bragt på banen.

Cecilie.

Loading ...