Dette er mig for langt tid siden

af , lørdag 13. maj, 2017
1 Like
 Dette er mig for langt tid siden
Dette billede blev taget på en dejlig gåtur, i en dejlig park.
Min bedste veninde er ufattelig god til at tage billeder og jeg er normalt hendes model.

 

Jeg har i så langt tid som jeg overhovedet kan huske haft langt hår. Det har altid været min drøm, at have hofte langt hår, dog har jeg aldrig haft mit længere end til lige over brysterne. Alle piger omkring mig har altid haft langt hår. 
Mit hår er blondt og krøller en smule, hvis jeg ikke børster det for ofte, når det er vådt. Det har altid været selvfølge, at det skulle væe langt. 

Lige præcis derfor fik jeg min bedste veninde til at klippe det helt kort. Første gang hun klippede det, gik det mig lige over skuldrene, efterhånden er det blevet klippet to gnge af hende og går mig måske 1 cm under ørene.
Jeg har aldrig følt mig mere som mig selv, end jeg gør nu. En dag barberer jeg det hele af. Det har jeg bare lyst til. 
Er jeg virkelig den eneste, der altid har villet se hvordan man så ud skaldet? Jeg er vildt nysgerrig!
Der er mange ting jeg har kastet mig ud i i dette år. 2017 skulle være en forandring, ikke bare sidde derjemme hver weekend, men rent faktisk springe lidt ud i livet. At lippe mit hår var vel en måde at kaste mig ud i det på. Jeg havde brug for noget, der gav mig et skub. Håret var en del af det skub.

Alt hvad jeg prøver at sige her er, at glem hvad society siger! Gør hvad føles godt for dig selv, om end det betyder, at du vil lade dit hår gro langt eller klippe det helt kort. Måske endda noget endnu større, som at skrifte skole eller slet ikke gå i skole længere. Gør hvad føles godt for dig.
Loading ...