I ventetiden

af , lørdag 29. april, 2017
 I ventetiden

Et kort blogindlæg mens jeg skriver løs

Jeg arbejder pt på 2 nye historier, og på at få skrevet videre på dem jeg ikke har færdiggjort endnu. Det betyder desværre der ikke sker ret meget på min profil, men imens der ventes, har jeg heldigvis et alternativ, en slags teaser til en af mine kommende historier. 

For ikke ret lang tid siden, skrev jeg at jeg ville omskrive min historie omhandlende græsk og nordisk mytologi (historien hed før Mytologier Mødes), og denne process er jeg meget koncentreret omkring. Desværre har historien taget en mere drastisk drejning i forhold til omskrivning, så der kommer til at gå længere tid end jeg havde forventet, før jeg kommer til at offentliggøre noget af historien. Samtidigt har jeg to historier jeg endnu ikke er færdigge med, de skal også have en smule opmærksomhed. Til sidst arbejder jeg på en fortsættelse på Delia Woods historien. Alt i alt har jeg rigeligt at se til. Fik jeg nævnt jeg også studerer til lærer ved siden af? 

Alt den skrivning og studeren tager selvfølgelig en masse tid. Jeg vil dog stadig gerne smide noget ude som man kan læse og hygge sig med. Jeg skrev for noget tid siden en begyndelse på en interaktiv historie. Interaktiv betyder man kan tage nogle valg i historien, og så udvikler historien sig alt efter hvad du vælger. Min historie har Dionysos i hovedrollen - en af hovedpersonerne i min nye historie der gerne snart skulle være klar til at blive publiceret, i hvert fald første kapitel. 

Til dem der har lyst til at læse/opleve Dionysos og hans univers som det er i min kommende historie, så er linket her:
http://writer.inklestudios.com/stories/83rq

Historien er på engelsk - og jeg har ikke tjekket det hele igennem for stavefejl. Den er ikke færdig endnu, der er kun skrevet 2/7 dele af historien, men den er allerede lang i nogle sammensætninger. Jeg synes selv den er blevet ret sjov, men den er helt klart ikke for sarte sjæle. Som sagt er det min Dionysos historien omhandler, og han er ikke ligefrem nogen hyggeonkel. Læseren er hovedpersonen, så hans ucharmerende opførsel kommer rigtig tæt på, hvis jeg selv skal sige det. Med den advarsel, håber jeg nu alligevel nogen har lyst til at tjekke mit univers ud, og prøve de forskellige valgmuligheder ud. 

Mere bliver det ikke til fra mig denne gang - jeg arbejder på højtryk på at få skrevet nogle gode ting. Heldigvis er der kun to måneder til jeg har sommerferie - så håber jeg skriveriet får endnu mere tid. (Og så kommer den næste bog fra Rick Riordan i næste uge. Hans bøger plejer at give mig god inspiration!) 

Tak fordi du læste med!

Loading ...