Skrivning , ideer og Movellas

af , onsdag 12. april, 2017

Jeg har fundet ud af jeg fartisk kan li at skrive historier . Jeg syntes det er en go hobby ( for mig ..) jeg skriver i min fritid .Jeg har ikke en drøm at leve at skrive historier (det er fint for mig at andre har de ønsker) jeg skriver fordi jeg har lyst til at skrive og fordi jeg har ideer . Selvfølgelig er det lækkert at mine historier læses men jeg skriver ikke for andres skyld men for min egen ,fordi jeg synes det er sjovt. Jeg en notesbog købt specielt til  formålet hvor jeg skriver når jeg lige får en ide til en historie , hovedperson sted mm . Jeg har den altid med for man kan få ideer hele tiden alle steder. Giver indholdet i min " skrive" notesbog så menning for andre end mig ? Jeg trvler men det er jo heller ikke meningen . Jeg syntes det fungerer godt med en " skrive" notesbog. Jeg kan ofte ikke sige hvor jeg får ideerene fra ,for jeg ved det ikke altid . nogen gange får jeg bare en ide. Andre gange ved jeg hvordan jeg har fået ideen : det ved når jeg fx kigger på konkurrencer på Movellas . Jeg kigger også på dem der er slut . Selvom man ikke kan deltage pga vindrene er fundet og konkurrencen er slut kan man jo stadig godt blive inspireret . Jeg syntes at det er dejligt at Movellas er et postivt sted : her er der ikke noget hate pga at andre har skrevet en god historie til en konkurrence man selv deltager i og ønsker at vinde. Jeg kan godt li at skrive og læse historier herinde . Jeg syntes også at det er sjovt at deltage i konkurrencer på Movellas . Jeg deltager i skriv dig igennem historien med min historie " da verdenskrigen ramte " .jeg har læst de andre bidrag i den kategori jeg deltager i (2.vedenskrig) og jeg synes de er gode . Heldigvis er der flere vindre i hver kategori . Jeg vil selvfølgelig gerne vinde den nat i historien. 

 

 

Loading ...