Hvad dag er det i dag?

af , lørdag 8. april, 2017
Hvad dag er det i dag?

Hvad dag er det i dag? 

Det er den 8 april, og der sker måske ikke noget spcielt på jeres lørdag, men det gør der på min! 

 

Lørdag den 8 april 2017. Starten på påskeferien for de fleste, og for andre er det bare en helt almindelig kedelig lørdag - lørdage plejer aldrig at være kedelige, man kan altid sidde med en god bog og pludselig er lørdagen ovre og har ikke været spor kedelig. 

 

Der kom jeg lidt ud på et sidespor, hvilket ikke var meningen, men det sker tit for mig. 

 

I dag er det min fødselsdag og jeg fylder 20 år. Det er virkelig underligt at tænke på, nu er jeg hverken barn eller teenager. Jeg er faktisk ved at blive voksen, selvom jeg ikke rigtig føler mig rigtig voksen. Jeg bor stadig hjemme, hvilket måske har noget at gøre med det hele, men det må vente lidt med at flytte hjemmefra. 

 

Lige nu sidder jeg og venter på at mine gæster kommer. Jeg har inviteret min nærmeste familie, min mormor, morfar, farmor, min ene moster og min mors veninde, som også er en god veninde for mig. Klokken er lidt over ni, for jeg har inviteret dem til morgenmad, som vi så tit har gjort til vores forskellige fødselsedage. 

 

Eller det vil sige, vi bliver slet ikke så mange, for min moster har meldt sig syg, og det samme har min mors veninde, hvilket er virkelig nederen. Jeg ville vildt gerne have dem her - mest pga flere gaver - ej, min mor har faktisk købt ret mange rundstykker og pålæg og den slags, og så kommer der næsten ikke nogen. Det er ikke rart at vide det i sidste øjeblik (lol, jeg fik det at vide i går, but still). 

 

Vi har altid inviteret de samme, lige så længe jeg kan huske. Både da min storebror boede hjemme, og også til de andres fødselsdage, men efterhånden bruger vi ikke så meget krudt på vores fødselsdage, som jeg gør i år. Jeg har ikke holdt noget de to sidste år, så jeg syntes, jeg burde holde noget i år. Jeg er ikke sådan en person, der inviterer mine venner hjem til en fest om aftenen, eller går i byen og holder fødselsdag. For det første, er der ikke plads hjemme til at invitere folk hjem, udover min familie. For det andet vil jeg bare ikke drikke mig fuld på min fødselsdag, det er slet ikke særlig sjovt - ikke at jeg har prøvet det, for det har jeg ikke. 

 

Det lyder måske underligt, at jeg ikke har inviteret min storebror, men det har jeg faktisk. Den ene dag snakkede vi om det, og der sagde han, at han kom. Jeg vidste godt, at jeg ikke helt kunne regne med hans ord, men jeg håbede. Så forleden dag fortalte han, at han ikke kom, fordi han havde planer om eftermiddagen, hvor han skal hjælpe en veninde med at flytte - han holder aldrig hvad han lover. Jeg tror faktisk ikke, at han har holdt noget som helst, som han har lovet mig. Jeg har stadig ikke fået min 18-års gave fra ham. Han lovede mig en tatovering og en middag, men det er ikke sket. Jeg har spurgt ind til det, men han siger hele tiden det samme: "Du skal nok få det, når jeg får pengene til det". Det irriterer mig grænseløst, men det er ikke det, denne blog handler om. 

 

Jeg skulle faktisk bruge min dag ude i hallen, fordi jeg er med i en musical, og har præmier på fredag. Fredag den 14 april. Ih, jeg glæder mig. Jeg skulle være der allerede fra klokken 10, men jeg har snakket med instruktøren, og fik lov til at komme senere, da jeg fylder 20 i dag. 

 

I går fik vi scenem sat op, fik bygget stilads, fik lagt gulv og en masse andet, og i dag skal vi gøre det færdig, mens vi også har danseprøver og korprøver, men det skal nok gå. Jeg glæder mig allerede til at komme derud og være med. 

 

Jeg har altid været hjemme på min fødselsdag, så det er helt underligt, at jeg skal noget, men jeg elsker at være i gang. Jeg elsker at have et mål med min dag - også selvom mit mål er at læse en bog. 

 

Nye historier 

I går aftes udgav jeg et one shot til konkurrencen 'Skønheden og Udyret'. Det er en slags anden slutning til Skønheden og Udyret, hvor Udyret faktisk døde, fordi Belle ikke nåede at sige, at hun elskede ham. Så det handler lidt om, hvordan hun har det efterfølgende. I er velkomne til at læse den - den hedder: En ny begyndelse

 

Jeg har valgt også at udgive en ny fanfiction - eller ny og ny. Det er en omskrivning på Perfect Chemistry, og nu hedder den bare Into the Woods. (Det gør den faktisk kun fordi, jeg blev forelsket i coveret, som Isabella LS lavede i hendes cover salg.

Den er meget omskrevet, men den foregår stadig i 2014, da det var det år, jeg skrev den i, ellers kunne jeg ikke få det til at give mening. Jeg har (desværre) valgt, at Zayn stadig er med i bandet, ellers var det lidt svært med hensyn til nogle pladser i historien. Jeg vil ikke forklare så meget her, men I kan læse det i min movella, som I kan læse meget snart.

Jeg ved endnu ikke, hvornår jeg udgiver første kapitel, men jeg håber, det bliver inden for de næste par dage.

 

Men nu vil jeg smutte ud til mine gæster, så jeg kan få noget at spise, inden jeg skal afsted igen, så jeg kan blive fejret ude i hallen, sammen med alle de andre, jeg spiller sammen med. 

 

\\ Mathilde

Loading ...