Vær' dig selv!

af , mandag 3. april, 2017
 Vær' dig selv!

Vær´ dig selv!

 

Som overskriften siger, så skal du være dig selv!

Jeg vil gerne skrive om det, fordi det er så nemt at sige, men så svært at sige.

Nu vil jeg gerne skrive om min historie. Hvordan jeg turde at være 100% mig selv.

 

Det hele startede da jeg var 10-11 år gammel, sådan ca. der omkring. Der var jeg en person som man kalder en "gamer-girl". Når jeg fik lommepenge, sparede jeg altid op til spil, som jeg kunne spille på min computer, hvor når mine veninder fik lommepenge, ville de sparer op til dukker eller tøj. 

Da jeg blev ældre begyndte jeg at snakke mere med andre piger. De piger jeg gik rundt med mente, at det var forkert at kunne lide biler og spille computerspil, når man var en pige. Jeg begyndte at være mere sammen med piger, fordi jeg ikke ville være forkert eller være udenfor. Jeg stoppede så med at spille, og var uinteresseret i biler. Jeg stoppede også med at snakke med drenge. Så biler og computerspil, blev til make-up, mode og hår. 

 

For 2 år siden prøvede jeg at spille igen, og min interesse til biler kom frem. Jeg fortalte det ikke til nogen, fordi jeg var bange for at folk ville dømme. Så begyndte jeg at få nogle nye venner og jeg snakkede om spil med dem, og de fandt ud af at jeg har været en "gamer-girl" og er begyndt igen. De synes at det var fedt, og ikke kikset.  

Så nu er jeg både en bil-interesseret og "gamer-girl", og samtidig med det er jeg også interesseret i hår og makeup.

Ved at jeg er fuldstændig mig selv, bliver jeg også accepteret som jeg er, og jeg omgås med oprigtige mennesker. En af de ting som jeg er rigtig glad for er sket for mig, efter at jeg blevet mig selv, har jeg fået en kæreste, som støtter mig i at jeg spiller, vi spiller tit mod hinanden, og vi snakker meget om biler, og hvad vi foretrækker hos en bil. 

 

Jeg håber at det her opslag vil hjælpe andre, som ikke ved hvem de er endnu. For da jeg var i den periode ville jeg ønske at der var et eller andet som kunne hjælpe mig.

 

 

xoxo Cille

Loading ...