5 års jubilæum

af , søndag 19. marts, 2017
2 Likes
 5 års jubilæum

Som tiden dog flyver afsted. Over de sidste 5 år har jeg skreven utallige historier, og skrøttede endnu flere endda. Jeg har ikke længere tal på hvor mange historier jeg har haft i brainstorming og endda nogen gang kom så længt at de blev begyndt at blive skreven. Men det skal ikke handle om mine mislykkede ideer. Jeg har nemlig over det sidste år gået og tænkt lidt, og nu er jeg kommen så længt med plotlinjen at jeg tiltro nok til at dele ideen med resten af jer dejlige skriveglade mennesker. 

Min allerførste roman: Uproar 

 

Billede overfor er kun en arbejdescover, da der nok er copyright på det (det er på pinterest og jeg har selv puttede titlen på) men det er noget i den stil. Det er sci-fi og lidt krimi og måske også drama. Det forgår i en verden hvor der mere end nogensinde er forskelsbehandling på rige og fattige. Hvis du ikke kan bidrage til systemet, så for du hellere ingen hjælp fra dem. Lidt ligesom i Hunger Games hvor at the Capitol kunne gøre hvad de ville imod de mest fattigeste distrikter. 

Den skal skrives i jeg-person og man føgler den unge kvinde Emily White.  Hun har mindste delvist hendes hukommelse, på ikke helt naturlige måder. Vi føgler hendes rejse om at finde ud af hvem hun var før hun mindste hendes hukommelse. Hun finder ud at hun var en del af en hemmelig organisation som kæmper imod forskelsbehandling på en ikke helt lovlig måde. 

Mere får i ikke af vide nu. Det er en super kompliceret plotlinje da nok 3/4 af bogens handling er sket før bogen overhoved er startet, og det så bare er om at finde ud af at det er sket, på en måde så det stadig er spændende og unden at afsløre det hele. 

 

Jeg er super spændt og kan slet ikke vendte med at begynde at skrive den, men som sagt er der stadig en del arbejde på plotlinjen tilbage. Billedet under er som du måske kan læse mit tidslinje. Billede er faktisk allerede forældet, men jeg ville lige vise jer hvordan jeg måtte opstile det før at kunne finde rundt i det. 

 

Tak fordi du tog dig tid til at læse det her :)

Jeg værdsætter det

Loading ...