Her finder du materialer til covers, banners etc.

Vil du gerne have fede textures, skrifter og andre materialer til dine covers?

Så læs med i denne blog, hvor jeg fortæller om mine yndlingshjemmesider

 

Lige meget hvor god man er til Photoshop, kan det være svært at lave et flot cover uden de rigtige materialer. Derfor vil jeg i dag give mine råd til hvilke hjemmesider, der har de bedste textures, skrifter, brushes og lignende. Jeg vil dog gøre jer alle opmærksomme på, at mange af disse hjemmesider består af brugere, der deler deres egne kreationer. De forventer derfor, at du giver dem credit og ikke bare tager det, de har lavet, uden at fortælle andre, hvor det er taget. Husk derfor at skrive et sted i din Movella, hvor du har de forskellige billeder fra. Du kan også lave en blog tænkt til alle de steder, du tager materialer fra. Det er også noget, jeg selv arbejder på at lave.

 

TEXTURES:

deviantart.com Denne hjemmeside er genial til alt, der har med det at lave covers og banners at gøre. Der findes så mange flotte materialer derinde. Når du skal finde textures, så søg på ordet og udforsk. Ellers anbefaler jeg disse brugere: Vanessax17, Evey-V, Carllton, KrypteriaHG og missesglass

google.dk - søg på: tumblr textures 

 

BRUSHES:

deviantart.com - denne hjemmeside er også rigtig god til at finde brushes. 

 

COLORINGS:

deviantart.com - igen er den her hjemmeside perfekt. Min yndlingsbruger, der laver de flotteste colorings er KrypteriaHG. Hun har så mange at vælge imellem, at man helt sikkert kan finde en, man vil bruge. Bemærk: det er ikke alle programmer, hvor man kan arbejde med colorings. Photoshop og Photoshop Elements kan, Pixelmator og onlineprogrammer kan ikke. 

Hvordan gør man? Download filen og åben den. Herefter kan du vælge at arbejde i den fil, eller kopiere mappen, der indeholder coloringen, og kopiere den over på det cover, du arbejder med. 

 

 

 

SKRIFTTYPER:

dafont.com - her finder du alle de skrifttyper, du kunne tænke dig. Der er utallige af muligheder. Jeg plejer bare at kigge under "Recently added fonts", medmindre jeg søger noget bestemt, så kigger jeg under kategorierne. 

Hvordan gør man? Til windows: Tjek denne video lavet af Sia. Til mac: Download filen, åben den og tryk "Installer skrift".

 

 

 

PERSONER:

google.dk - jeg bruger primært google til at finde billeder af personer. Jeg søger på deres navn og tilføjer typisk et årstal bagefter. Et godt råd er også at tilføje "photoshoot" eller "png" for de bedste billeder. 

 

Til sidst vil jeg bare gentage, at vi alle skal huske at give dem, vi låner billeder af, credit. Det er ikke noget, jeg ser meget af på Movellas, så lad os sammen begynde at skrive hvor vi har vores textures, colorings og skrifttyper fra. Hvis I f.eks. har en cover store kan man skrive det under billedet. Ellers håber jeg, at I kunne bruge denne blog.

Texture vist: Vanessax17

Banner: Skrift, Textures 

Loading ...