En lille smule mere...

af , fredag 10. februar, 2017
2 Likes
 En lille smule mere...

En lille smule mere, kan måske gøre en forskel.

Jeg tror at vi alle sammen kunne bruge en lille smule mere kærlighed.

Jeg havde en drøm, om at verden ændrede sig helt. I et minut var der ingen smerte. I stedet for præsidenter, og gamle ordforåd kunne jeg høre sangtekster fra Louis Armstrong. Så jeg rejste mig for at se ud fra vinduet, (drømmen) men kunne se olie udslip fra havet, og en hede så varm som ørknen selv.

 

Hvilket har fået mig til at stille spørgsmåltegn ved nogle ting. Hvor mange børn, har de her krige dræbt? Hvor mange familier kan ikke betale deres regninger? Jeg vil ønske at jeg kunne lade verden vide, at det er okay at vise smerte. Og selv om tiderne er dårlige, regner det altid før en regnbue. 

 

 

Der hvor jeg kommer fra, er penge lig med magt. I verden styre penge alt hvad vi tror på. Jeg kan se vi er nok i den mørkeste tid. Årgersag? Det følese som om at regeringen er ligeså skæv som politiet, jeg har brugt en weekeden på at sappe igennem kanaler på tv'et, hvor de sagde at der var en pige der begik selvmord fordi hun blev mobbet i skolen.

Årgersag? Der var nogle fyre, der sagde hun ikke var god nok, cool nok, sej nok eller smart nok.

 

Men vi vil heller snakke om berømte personer som bryder reglerne, frem for ting som dette der sker i skoler overalt på kloden. Jeg er  forvirret, folk fortæller mig at mit liv er mere værd end diamanter, men vi vil meget heller høre på andre som går rundt med dem og se dem dumme sig. 

 

I disse mørke tider, som en del af en generation som ikke kan gemmes, er det vigtigt at vide, at vi er ikke blinde, vi ser sandheden gennem blå og mørke øjne. Lige nu i den verden, skal vi bare have lidt mere kærlighed. 

Loading ...