GUIDE: Hvordan laver man et manip?

af , tirsdag 14. februar, 2017
13 Likes
GUIDE: Hvordan laver man et manip?

Hvordan laver man et manip med to personer?

Find ud af det i denne guide!

 

I dag er det den 14. februar og det betyder, at det er Valentines Dag! Derfor tænkte jeg, at en oplagt guide i dag ville være, hvordan man laver et manip med to personer. Manips bliver oftest lavet fordi man "shipper" de to personer, der skal være på manip'et, men der findes ikke nogle billeder af dem sammen. Derfor kan man ved et manip snyde lidt og få det til at se ud som om, de er sammen. Herunder kan du se nogle af de manips, jeg har lavet, hvis du stadig er i tvivl, hvad det går ud på.

 

 

Sådan gør du:

Først skal du finde det billede, du vil tage udgangspunkt i. Det er typisk et billede af et par. Jeg finder tit parbilleder ved at søge på "movie poster" eller hvis der er en bestemt pige, jeg gerne vil bruge, søger jeg på hendes navn og en af de mænd, hun måske har lavet film med eller har været kærester med. Det kan f.eks. være "Lily Collins and Sam Claflin". I starten lavede jeg manips ved, at jeg fandt et billede af et par, hvor jeg ville bruge pigen, men ville udskifte mandens ansigt med f.eks. Harry Styles. Men i dag kan jeg også finde på at skifte både kvinden og mandens ansigt ud, og hertil bruge et billede af et ukendt par.

 

Når du har fundet det billede, du skal bruge, handler det nu om at finde et et billede af den eller de personer, du vil bruge, som passer. Læg mærke til, hvordan mandens hals er, kigger han til siden, kigger han frem, op eller ned. Skal han være glad eller trist? Skal han kigge pigen i øjnene? Det er meget vigtigt, at du overvejer de her detaljer, før du leder efter et billede, der passer. For ellers kan det komme til at se rigtig dumt ud.

Hvis manden på parbilledet kigger til siden, plejer jeg at søge "(navn) looking to the side" på google. Du kan også tilføje "smiling" eller "laughing", hvis det er det, du skal bruge. 

Du skal også være opmærksom på, hvis du har planer om at skifte kvindens ansigt ud, at hårfarven passer. Hvis du vælger en pige, der normalt har lyst hår, så skal pigen på parret også have det.

 

Videoen:

Jeg har til denne guide lavet denne video, da der er mange trin, og det ville være for besværligt at beskrive i tekst. Jeg har prøvet at forklare det så godt jeg kan på et begynderniveau. Programmet, jeg bruger, er Photoshop Elements. Jeg bruger billeder, der ikke bryder copyrighten til denne guide. Derfor handler det mest om at vise jeg, hvordan man gør, da der egentlig ikke er en grund til at skifte ansigterne ud. 

 

Jeg har planer om senere at lave andre videoer om det at lave manips. Det her var en begynderversion, så derfor kommer der senere en, hvor en hel del bliver ændret - bl.a. pigens hår osv. Men jeg håber som sagt, at videoen og teksten gav mening, ellers svarer jeg gerne på kommentarer!

Jeg glæder mig til at se jeres manips. Hvis I har lyst kan I jo deltage i Shipping-konkurrencen med det, I laver. Det kan du gøre her.

Loading ...