Oh damn - flytning?

af , onsdag 1. februar, 2017
Oh damn - flytning?

Type your subtitle here

Type your teaser/intro here

Well, jeg har godt og vel 12 dage til at få styr på pengesituationen ift. indskud til en ny lejlighed. Skal så igennem kommunen for at få det, da jeg ikke ligefrem har 13.200 kr. - men selv der er der en regel om at man ikke kan få lånet af selve kommunen, fordi boligen er bygget før 1. april 1964, så jeg skal ligefrem har nogle papirer af kommunen, for at komme videre til banken :) Lyder det besværlig? Så har du ganske vist ret. Det er ganske vist besværligt.

Men det gør det dælme ikke mere besværligt at hende fra kommunen i borgerservise kommer og påstår at jeg ikke kan få boligstøtte i den nye lejlighed. Hvor fanden kom den fra? Ja, ganske vist kan jeg have formuleret mig forkert og de kan have alle deres regler og paragrafer, men hvordan dælen kan det hænge sammen med at man ikke kan få boligstøtte? 

Jeg ringede endda til Udbetaling Danmark (dem som udbetaler boligstøtte), for at finde ud af om det kunne være rigtigt det hende fra borgerservice sagde. Hende i telefonen fik det bekræftet at reglen om hvornår boligen er bygget kun forholder sig til indskudslånet via kommunen og ikke havde noget at gøre med boligstøtten. Der er folk der bor i huse og lejligheder der er ældre (nogle endda langt ældre) end 1964 og sagtens kan modtage boligstøtte. Så hvorfor skulle jeg dog ikke kunne det i den lejlighed jeg vil flytte ind i?

Både Udbetaling Danmark og min sagsbehandler på jobcenteret har bekræftet det. Samtidig har jeg endda regnet på det, i det budget som jeg tænker bliver det nye for den nye lejlighed, og der kan jeg sagtens få det til at hænge sammen, uden alt for store udsving. 

Sorry, for et blog indlæg, der er lidt brok i, men jeg havde på en eller anden måde brug for at dele det her med jer herinde. I er alligevel så søde. Jeg er i hvert fald parat til at tage kampen op for at kunne flytte ind i den nye lejlighed d. 1. marts 2017. Allerede om én måned. Wuhuu.

XOXO - Rina <3

Loading ...