Hvem er den her produktive forfatter bag Egernet?

Så hvem er den her person, der nu har lavet: 15 historier på movellas, En comedy bit. og som er et komplet arrogant røvhul, der tror han er bedre end alle andre. Just kidding. i også alle sammen nogle røvhuller men jeg elsker jer stadig. ;D

Mit navn er Bjarke Pedersen (selvfølgelig ikke mit fulde navn for det ville være virkelig retarderet) Jeg bor i nordsjælland, men går på efterskole oppe i nordjylland.

Jeg skriver, laver skuespil, instruerer film. men vigtigst af alt jeg er sammen med mennekser i min fritid. 

 

 

jeg er diagnosticeret med Asperger syndrom, hvilket har skabt problemer i mit liv, men min asperger er dog ikke, hvad der definere mig. 

Asperger diagnosen er en mærkelig ting for mig, fordi man siger tit at Aspies er: socialt akavede, inadvente. osv. Men af en eller anden mærkelig grund er jeg en meget udavent person, som er meget populær, så jeg har altid følt det var lidt mærkeligt


Så denne blog er til for, at jeg kan udtrykke min holdninger, på en venlig og udavent måde i modsætning til, hvad der ag og til kommer op min profil, og så vil jeg også bare dokumentere nogen af de ting der sker i mit liv. Så jeg håber du nyder det. :D

Loading ...