Dette er ikke farvel - vent, jo det er!

Om lidt bliver her stille...

Om at læse, skrive og dele hver dag med alle jer movellister

 

...Om lidt er det forbi. Og det er det nu.

Jeg faldt, som en anden Alice i Eventyrland, til jeg landede i et univers af fantastiske fortællinger. Jeres fantastiske fortællinger! Og jeg lærte alle jer skønne movellister at kende. Jeg var den nye pige i klassen, og trådte ved siden af adskillige gange, men blev blidt - og til tider en anelse bestemt! - ledt på rette vej igen af hensynsfulde movellister. Jeg var rookie i "Movellistan" og måtte lære helt fra bunden hvilke skikke og regler man blev forventet at overholde. Tak for oplæringen! 

 

Men nu er mit kapitel i historien om Movellas skrevet færdigt, og havde det været et eventyr, ville der nok have stået en gammel vis mand og peget på mig med en krum finger, mens han snøvlende og hæst proklamerede "Din tid er kommet!" Og sammen med alle de andre elvere, prinsesser eller ædle og modige bondepiger, ville jeg være steget om bord på det gode skib Morgengry, eller elegant have svunget mig op på min ædle hvide ganger Hvirvelstorm, og være draget ud mod horisonten for aldrig at vende tilbage...

 

Okay, det er ikke et eventyr og når dagen er slut, må jeg nøjes med at sætte mig op på min bedstemorcykel og trampe pligtskyldigt i pedalerne for at nå fremtiden. Men uanset hvordan man kommer fra hjem, til ud, og så til slut hjem igen, er det en dannelsesrejse der har mange ligheder med de eventyrlige myter og sagn jeg plejer at drømme mig væk til. For man lærer noget om sig selv hver eneste dag, og den flod jeg gik igennem i går, er ikke længere den samme flod, for enten er floden forandret, eller også er jeg det selv. Og I har lært mig så meget.

 

Heldigvis skal I ikke slås mod uvidenhedens vederstyggelige væsen endnu engang, da jeg efterlader jer i de allermest kyndige hænder! Til at overtage rollen som jeres nye CM'er, har vi de dygtige og erfarne movellister Laura G. og LenaBlak ved roret. Så hvis I f.eks er helt nye på Movellas, og ikke kender dem, så tjek deres profiler ud, læs deres fantastiske historier og tøv ikke med at skrive til dem på enten Laura@movellas.com eller Helena@movellas.com

 

 

 

Og det her, ja det er så mig der takker af! Sådan ser jeres, nu forhenværende, Community Manager/Director ud, når hun siger farvel, på vej mod et nyt år, med nye udfordringer. Og jeg får travlt! Der er både frøer der skal kysses, prinser der skal findes og uhyrlige uhyrer der skal udfordres.

 

Så med Buzz Lightyears fabelagtige ord, vil jeg nu drage ud i verden og videre ud ad livets landevej, mod det uendelige univers!

 

Farvel, adios og may the writing be with you :-)

 

Rebecca Guacan

 

Pssst! Hvis I føler jer inspirerede af min afskedsblog, så tjek lige konkurrencen der er kommet op i dag ud... Den er snedigt udtænkt og helt på linie med dagens tema om farvel ;-) Klik her

Loading ...