uønset, hadet og forladt

af , onsdag 4. januar, 2017

jeg startede på min drømmeskole i september, jeg er 15 år. dog har jeg fra før start følt mig chikaneret af en klassekammerat sarah. jeg skilte mig ud med mine briller. jeg skal hele tiden høre på jeg er en brilleabe, læsenørd

​vi sad i en fysik time. jeg læste en teks. straks siger sara. memememe alle grinte. ih jeg kunne kvæle hende. hvor er jeg frustreret. hvis man skal fundere over hvorfor hun gør det. viser det jo jeg er grim. hvor skal jeg tage hen hvis alle hader mig? vi skulle til frokost. jeg tog den første bid. den smagte ikke godt. sara tog straks chancen for genere mig, der sidde rnoget meellem dine tænder- jeg blev flov tjækedfe det. nej sagdfe jeg med munden åben og man kunne  se min sandwhic. jeg var så meget fuld af vrede at jeg havde lyst til gøre skde på mig selv eller andre. og i det hele taget frustreret over skoleledelsen der intet gjorde.

 

​min skoleleder synes jo jeg selv var ude om det, ved at svare igen. sådan et svin. jeg skilte mig ud. hvad havde jeg gjort? hvem kan støtte mig, hvem kan elske mig? jeg skulle hjem da jeg på vejen møder en voksen mand. han ser trist ud. unskyld kan jeg gøre dig en tjeneste? det behøvr du ikke svare jeg. jo jo kom nu. okay så. jg har en kugle denne kugle kan gøre du kommer ud til en verden der er din drømmeverden. du kan gøre hvad du vil. jeg tager den med hjem- du skal bare trykke din finger på den. jeg gør det oppe på mit værelse. jeg kommer ind i en verden fuld af sol og vand, det er en ø.foran mig står en voksen mand, han kigger nøje. kom du kan være med til vores lejr. jeg sørg hvordan kommer man hjme? lad os finde ud af det. kom. vi har en rundbold hold her du kan være med- vinderen for et ønske opfyldt. det gælder om at få ønsker.det var da fedt, her kunne jeg være mig selv uden nogen ville hade mig- mit hold vandt 2-1.

​manden kiggede på mig hvad ønsker du dig? jeg tænker mig om. at jeg kunne være en prson der var god mod andre så ingen kunne gøre skde på mig

​jeg opdagede hurtigt en forandring. jeg jorde hvad folk sagde og fik kærlighed. jeg viste hensyn. hvis nogen ville have et kage gav jeg til dem og ikke mig selv. det var fantastisk

 

​jeg indså straks at det var ubehageligt. hvorfor skulle jeg være en anden person for at blive elsket? hvorfor kunne jeg ikke skille mig ud og blive lekset for den jeg var? jeg råbte på manden, jeg vil ikke mere. men der var ingen udvej. jeg tænke at spille igen,. denne gang ville jeg tabe. yes råbte jeg. hvis ingen vandt ville forabndelse hæve. ja det virkede

Type rest of article here

Loading ...