jeg er bange for klovne

af , tirsdag 3. januar, 2017

jeg følte mig ikke

Type your subtitle here

jeg fik min klovn i fødselsdags gave af min far. jeg skulle blive 11 år. den så da meget køn ud. men lidt for uhyggelig jeg har altid haft det svært med klovne. de ser så uhyggelige ud så skræmte. der var noget ved den der var forket jeg følte mig ikke tryg. hvad hvis den var levende ligesom i film? uanst hvad kunne jeg ikke slutte fre dmed klovne. alligevel var det rart at blive skræmt så jeg ønskede mig sådan en. jeg spurgte far jeg vil lave lidt bugtaler med den. jeg skulle ud og drikke vand. da jeg vendte mig om så jeg stolene lå på bordet. sådan stod de da ikke da jeg forlod stedet. jeg tønkt ikke mere over det. min ven mark kom på besøg. iv bestilte pizza og var oppe på værelset. mark hviskede du bliver bange i nat. jeg gyste, hvad mener du? hvordan. tror du ud for det nemtjeg skuklle tage at lukke vinduet. han var væk. klovnen sad foran mig. hvordan var den kommet her. hvad foregik der? pludselig talte klovnen. jeg var kommet ind i din vens sjæl. hvordan gispede jeg? jeg har magt jeg kan gøre hvad jeg vil. det gælder om at være ond skal du se. ondskab er fantastisk. nej råbte jeg. vi sloges var på gulvet. jeg løb ned i stuen kastede klovnen ind i skorstenen med ild. han skreg brændte. mor og far var inde hos naboen og spise til aften. min ven kom itl syne. han anede ikke hvad der foregik. vi ,rkammede hinanden. jeg fandt en seddel på gulvet. deers tod klovnen skal tilbage til kirkegårend og begraves samt sige et par ord der står her. ord for magi. klovnen kom til syne der var intet sket med ham. jeg tog ham og løb til kirkegåren med mark i hældene. vi begravede ham og sagde ordene.- han råbte nej nej. til sidst var han stedt til sove som sedlen sagde. vi sukkede. nu kunne vi trygt gå hjem

 

 

Type rest of article here

Loading ...