øens fortid

af , tirsdag 3. januar, 2017

 

 

Type your subtitle here


jeg fik min første invitation til øen der lå i Bahamas. det var en lille ø. der lå skjult mellem palmerne. jeg var så spændt på komme derhen. jeg skulle derhen med min bedste ven Alex. skolen synes vi skulle udvikle os.
du ved ikke hvad hverdagens omgivelser bringer. jeg var i gang med pakke min kuffert, da der kom en seddel flyvende ind på mit værelse. der stod pas på. det stod med BLOD skrift. hvem havde sendt den og hvad mente de?
alex jeg har lige fået en seddel flyvende ind. jeg tog desperat min mobil.
hvad kan det betyde hvem kan det være?
rolig, måske er der nogen som laver sjov fra skolen. tag det roligt. jeg ved ikke om jeg turde tage med. vi ses jeg lagde røret på. var for urolig til at snakke.
turen tog 6 timer. vi kom til øen. der var mange palmer. det jeg ikke forstod var hvorfor folk var så sløve. der var nogle få mennesker. de så triste ud. sammen med min ven og mig var vi ca 10 andre med på øen. 5 drenge 5 piger. vi var i alderen 15 til 16 år.
de så ud som om noget var galt. da jeg kom ind på mit værelse hvor jeg skulle sove sammen med en anden pige der hed ann. lå en seddel under sengen, i kommer aldrig ud. det løb mig koldt ned ad ryggen. hvad foregik her? der var nogle række lege vi skulle spille. vi skulle lege magreteskålen. det galt om at alle skrev et som om flygtninge i danmark. da jeg skulle igang med at skrive stod der på papiret. flygt eller forsvind. jeg ville tag een pause, jeg kunne ikke komme igang. je4g gik ud på vandkanten af øen. jeg sad der vidst i 5 minutter før en dreng på ca min alder stod foran mig. hej fremstammede jeg. han sagde ikke noget. det her er ikke et godt sted i må flygte. jeg tøvede,hvad er der galt? denne ø er hjemsøgt af en gammel mand, der forvandt på øen. han nåede aldrig hjem erfter en sejltur med familien. ingen havde set ham i 20 år. til sidst døde han. hans lig er hjemsøgt siden. folk derkommer hertil kommer aldrig ud igen. fortalte drengen. hvordan ved du det? jeg mødte ham jeg kom her med mine venner efter en invitation . det umuligt at komme hjem igen-. jeg tænke at vi må bryde forbandelsen. m en hvordan. så kom jeg i tanke om at vi lod vær med gennemføre legene. vi må lave vores egne lege og vinde den. så jeg foreslog vi spillede rundbold. alle var med. vi vandt, men der skete ikke noget. så tænke jetg at vores venskab er større end ham. samen er vi stærkere. vi holdti hånd og sagde i kor vi er stor vi er stor. der skete ikke noget. memn pludselig skrev manden og forsvandt i et glimt.- vi jublede i  kor og krammede hinanden. endelig ku vi tage hjem

 

 

Type rest of article here

Loading ...