Hvad fanden er blogging?

af , søndag 4. december, 2016
2 Likes
 Hvad fanden er blogging?

Jeg er ny

Nu har jeg kigget lidt på et par blogs, og jeg ved stadig ikke helt hvad jeg skal gøre. Skal jeg bedømme noget, skal der være et tema, eller må jeg "bare" dele min personlighed med verden?

Jeg kender blogging, som et sted hvor folk kan skrive om deres liv, eller hvad de kan lide. Og jeg går ud fra, at det er lidt det samme her, men jeg er ærlig talt kommet i tvivl. Så nu skriver jeg en blog om ikke at kunne forstå, hvad blogging er, er det ikke en god ide? Jeg bruger ikke movellas sådan rigtig meget, i hvert fald ikke nok til at vide, hvem der er "berymte", og hvem der ikke er. Er der overhovedet sådan nogen "berymte" på Movellas, og hvis man så er det, er det så kun dem, der skriver blogs? Nåh men nu har vi slået fast, at jeg er dum nok til at gøre, hvad jeg vil, når ingen kender mit navn. Ligesom de anonyme på AskFM, der beder mig om at dræbe mig selv... minder. Ej joke jeg er pænt populær, alle vil have mig, I skulle bare vide. Hvis I nu undre jer over billedet, (hold nu mund! Lad os nu bare lade som om) så... nej jeg er ikke en flodhest, det var bare det eneste billede, jeg havde gemt på min computer. Jeg følte mig bare en smule forpligtet til at lægge et billede til, måske vil det tiltrække flodheste-elskere, dem ved jeg, at der er mange af. Så det her er faktisk ikke noget spørgsmål, men hvis der overhovedet er nogen der læser det her, så må de gerne skrive en kommentar, om hvordan det virker. Det vil heller ikke skade hvis I skriver, at jeg er mega cool, og at jeg burde have mit eget TV-show pga. min ustyrlig sjove form for humor.

 

Så... peace out og hav en lækkert dag.

 

Btw jeg har vildt meget lyst til at sætte herre mange smileys ind, men de er ubrskrivelig grimme! Så ikke vær ked af, at jeg ikke satte en blinke smiley til sidst. Det ville jeg have gjordt, men ak ja... ved I hvad, bare lad som om jeg gjorder det, så skal det nok gå.  

Loading ...