I dag er der stort set grænser for, hvad man kan bruge en tablet til. Mine venner og bekendte elsker at sidde på de sociale medier og shoppe på deres tablet. Det kan jeg tildels også godt lide, men jeg bruger også min tablet (mere specifikt en Google Nexus 7) til at skrive historier. Jeg har skrevet historier, siden jeg var helt lille. Jeg er langt fra den bedste (endnu),  men jeg synes, at jeg er blevet bedre de seneste år.

Jeg skriver historier til langt ud på natten

Man kan feste hele natten - eller man kan skrive historier hele natten - jeg vælger mulighed nummer to. Jeg nyder nemlig at skrive historier - både dag og nat. Det er det jeg brænder for, hvorfor jeg vil vælge at bruge en stor del af min fritid på dét. Jeg skriver primært nonfiktion historier, som tager udgangspunkt i mit eget liv og mine egne iagttagelser fra hverdagen.

Som ung kan man godt blive set ned på, når man vælger at skrive historier i stedet for at tage med vennerne i byen. Det er ikke desto mindre det, jeg vælger at gøre weekend efter weekend - og det fortryder jeg aldrig. Når jeg ikke skriver historier, sætter jeg pris på at gæsteblogge på forskellige hjemmesider - om vidt forskellige emner. Jeg har f.eks. skrevet mange blogindlæg om at handle på nettet - f.eks. dette indlæg

Smid dig i sofaen og skriv en historie på din tablet

Jeg vil gerne afslutte dette blogindlæg med at give dig et godt tip. Tippet går på, at du skal smide dig i din sofa med din tablet. Her kan du slappe af og være dig selv, samtidig med at du skriver en god historie. Der findes masser prisvenlige tablets på nettet, som du kan investere i, hvis du ikke allerede ejer en. Det kan du læse mere om på fagrelevante blogs.

Personligt mener jeg ikke, at der findes noget mere befriende end at skrive historier. Jeg finder indre ro, og jeg finder glæde, som intet andet kan erstatte.

Hvilke følelser oplever du, når du skriver historier?

Loading ...