Mad Tirsdag - Tarteletter

af , tirsdag 8. november, 2016
1 Like
Mad Tirsdag - Tarteletter

Høns i asparges, tarteletter

Så er jeg tilbage på banen og nu skulle der helst ikke komme afbrydelser lige for nu, da jeg er færdig med mit rejseri - i vært fald ind til december. Men nok om det. Ugens Mad Tirsdag startede allerede i går, da vi i dag skal have Høns i asparges, tarteletter.

Opskrift:

08.11.2016

6 personer

Tid: ca. 30 min, uden kogning af kylling.

Pris:  ca. 198*

 

Ingredienser:

1 maj kylling + en kylling file

1 karolins køkken mælkesovs (0,5 L)

1 dåse asparges, vi bruger hvide, men det er efter smag og behag.

1 Hønse bouillon

2 parker tarteletter

Jævnings middel

Salt og pepper

 

 

Sådan gør du:

Jeg kogte kyllingen (og kylling filen, men den kan sparsvæk hvis man ikke er til så meget kød) mandag da jeg kom hjem fra skole. Det forgik blot i en stor gryde med vand og så fik den en time efter den var kommet op og koge. Super nemt. Da den var kogt pillede jeg alt kødet af og lage det i en bøtte som kom i køleskabet til dagen efter.

 

Her til aften startede jeg med at putte kylling kødet og mælkesovsen i en stor gryde, og varmede det op til krog.

Jeg opløste hønse bouillon i 450 ml kogende vand, og kom det i gryden. Når det hele kogte tilførte jeg jævnere, til den ønskede konsistens var noget. Her efter lod jeg det køle lidt af, så det ikke kogte mere og kom der efter asparges i.

 

Tarteletterne kom i oven på 200 grader i 5 minutter og så var der serveret.

 

Alberte Dons Lauritzen

 

*Priserne er taget fra Nemlig.com og er med både ting som hønse bouillon, jævnings middel,

Salt og pepper.

* Billede i toppen er ikke mit eget. 

Loading ...