SKAM - konkurrencen

af , lørdag 5. november, 2016
3 Likes
SKAM - konkurrencen

Kan du huske Freya Parks, Harry Styles, Daisy Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan og Amy Horan Styles?

Hvis I har læst om SKAM-konkurrencen, giver denne her blog nok lidt mere mening. 

Jeg har valgt, at jeg vil være med i konkurrencen, og eftersom jeg allerede har netflix, syntes jeg det ville være dumt, at vælge valgmulighed et eller to, og måske også fordi, jeg slet ikke kender til SKAM. Jeg har dog hørt om serien, men aldrig som sådan, at jeg ved, hvad der foregår og sådan. 

Som I kan se på mit banner, så har jeg valgt at lave en instagram-profil på Freya Parks, som er min hovedpersn i 'Best Friends Brother'-serien. 

https://www.instagram.com/lovely_freya.p/

Hun hedder: lovely_freya.p

Nogle gange vil jeg ligge en hel masse billeder op, og andre gange kommer der slet ikke nogle op. Det skifter fra dag til dag, men jeg vil prøve at være mere stabil og ligge nogle billeder ind hver dag, men kan ikke love noget. 

Jeg har med vilje valgt af følge Harry og Niall på instagram, for jeg gider ikke lave en falsk profil om dem. Jeg har heller ikke lavet en profil til Daisy, det ville være et for stort arbejde, da det faktisk har taget to dage, at finde nogle perfekte billeder til bare Freyas profil. 

I er mere end velkomne til at følge Freya, men I skal ikke forvente, at hun følger jer igen, eller også gør hun. Jeg skal lige have snakket med mig selv om, hun er sådan en person, der kun følger kendte og hendes tætteste venner, eller om hun følger alle der også følger hende. 

 

Der er måske nogle af billederne, hvor jeg selv har redigeret dem sammen, og der vildt uprofessionelt ud, så lader vi som om, at det er ægte. Og det kan være at det er nogle redigeret billeder, som jeg har fundetpå nettet, og der står noget på, så lader vi som om, det ikke står der. 

 

\\ Mathilde 

Loading ...