Nyt ansigt i Movellas-temaet

af , torsdag 3. november, 2016
1 Like
Nyt ansigt i Movellas-temaet

Movellas har fået endnu en Community Manager

Byd velkommen til Laura G.

 

Hej alle sammen! Mit navn er Laura Gravesen og jeg er nitten år. De fleste af jer kender mig nok som Laura G., og jeg er så heldig at have fået job her på Movellas!

 

De fleste af jer har muligvis set mit navn før, da jeg de seneste år har været ambassadør og samtidig har været aktiv på Movellas siden marts 2011. Jeg har altid elsket Movellas, så det bliver så fedt nu at skulle arbejde på den anden side af skærmen! Jeg skal blandt andet være med til at finde på spændende konkurrencer, lave fede blogs og især arbejde med fanfictionområdet og lave banners. 
 

Når jeg ikke arbejder/er på Movellas nyder jeg at have sabbatår. Jeg blev i juni student fra STX og har studeret linjen Samfundsfag A, Engelsk A og Matematik B, selvom de fag egentlig ikke interesserer mig så meget. Jeg er meget mere til kommunikation, it og sprog og så elsker jeg Eurovision, Disney, tysk grammatik og Sims. Lige nu arbejder jeg også i Bog og Idé som juleassistance, så jeg har mange spændende projekter i gang. 

 

Hvis I vil i kontakt med mig om emner vedrørende Movellas, har jeg fået en mail: laura@movellas.com

Loading ...