bruises are back in style

af , torsdag 20. oktober, 2016
2 Likes
bruises are back in style

Første skridt

Borderline - et ord der smager vammelt i munden mens jeg kan checke endnu en liste af. Jeg checker for symptomer - de passer alle. 

Jeg tod springet her for ikke så længe siden og betroede mig til min vejleder på mit gymnasium, siden jeg er bevæget mig ud på et faretruende plan hvor jeg er bange for mig selv. Mine humør svigninger er blevet så markante at jeg ikke engang kan være hjemme i mere end 5 sekunder før jeg fuldkommen tænder af og endda ødelægger ting, fordi jeg ikke kan slappe af og bliver ædt af vrede.

Det kan også være at jeg er alene hjemme, og hører nogen andre i familien komme hjem. Jeg tager mig selv i udråbe " så er den dag der også ødelagt". Jeg hader at jeg næsten aldrig er alene hjemme. Når jeg så er, nyder jeg det i fulde drag. Jeg kan ikke ha' at andre er i mit space. Jeg skal have et sted hvor jeg kan være mig selv, og mit værelse er ikke længere en sikker zone. Det eneste sted jeg føler mig alene er når jeg gemmer mig i den lille bitte skov ( mere en samling træer tæt samlet ), hvor jeg sidder på en rådden bænk og ryger mine sidste cigaretter mens jeg hører musik og skriver digte på min telefon.

Jeg føler mig afslappet lige der.

 

Jeg fik snakket med min vejleder over mit fravær ( nogle dage er sværere end andre ), og kom til at sige at jeg havde på fornemmelsen at jeg var borderline eller havde en form for personligheds eller humør forstyrrelse. I det mindste en form for depression, fordi shit ain't right. Hun blev direkte bekymret og jeg fik en tid mere. Jeg snakkede så med hende i en time, og fik at vide jeg burde søge professionelt hjælp - og jamen det gør jeg så. Skal til lægen i starten af november og få en henvisning, fordi jeg er da godt nok ude og skide.

 

Jeg kan checke de fleste symptomer af uden problemer, borderline, og det skræmmer mig, men giver mig også god fast grund at støtte mig på, siden jeg så ved hvad jeg kan gøre ved det. Jeg venter kun på en diagnose. 

 

Jeg ved det er det, jeg ved det bare. Der skal sgu meget til at overraske mig der. Især med min baggrund. Så ja. Det er hvad jeg har været up to, siden jeg aldrig skriver herinde. Der kommer nok først noget nyt til næste år.

 

Hvis du godt kan li' mit mundlort så tjek ud: 

http://rosethief1996.tumblr.com/tagged/ord

 

farvel.

Loading ...