Min verden.

af , lørdag 15. oktober, 2016
 Min verden.

MIt første blog indslag 

 

Hej alle, jeg godt der ikke er så mange der vil læse den her, men jeg vil bruge tid på den, for den er vigtigt for mig. Jeg ved det lyder underligt, at jeg lige pludslig skriver om mine følesler, men de skal ud til verden. Slev om jeg ikke er den mest populære pige her på, ved jeg en ting eller to om livet, er nemlig selv en ung pige på 15 år, og har mange følser ligesom andre. Hved godt hvis jeg skriver forkert, er det fordi jeg ikke kan stave, det er bare en ad mine problemer, jeg kan heller ikke finde ud af engelsket. Min mor og far er skildt, og jeg kan ikke lide at være hjemme ved min far, fordi jeg ikke kan lide ham. Jeg har mange fejl, men det har alle, en fejl gør os til en bedre person. Mit mål i livet er at komme ind på htx, men som min far tror er jeg ikke god nok, han tror ikke jeg får gode karter nok, men det kan jeg rette op på, og det vil jeg gøre. Skal i 9 klasse og skal arbejde hårdt, jeg skal især arbejde bedre i grupper, det har jeg meget svært ved, ved bare ikke hvorfor. Nå men det jeg fortælle i dag, er lidt mere mærkeligt, jeg fortalte jeg var en pige på 15, med en masse problemer, men jeg har et til. 

Jeg har en god drenge ven, vi har kunnet lide hinanden i lang tid, og har også hvert kærester en gang. Han er mega sød, men hved ikke om han har de sammen følelser for mig, som jeg har få ham. Vi har kysset en gang, men er bange for jeg gjorde noget forkert, jeg ville gerne fortælle ham at jeg er bange for at miste ham, og jeg rigtigt godt kan lide ham, men er bange for at vi mister vores venskab. Han er min bedste ven, men jeg vil gerne være mere, det gik ikke første gang vi var sammen, der vi havde kysset følte jeg mig glad og håbede på at jeg ikke ville være ked af det mere, at jeg vil være mig selv og ikke hører vad andre siger om mig. Men så sluttede det og han gik, hvad betyder det, betyder det at han kan lide mig eller hvad, jeg er nervøs jeg er ikke helt klar til sex i nu, men det er han. Jeg vil gerne gøre noget merer, men er bange for at gører noget forkert, vi har ikke haft noget i særligt lang tid, for er bange for at miste mit vensab, men første gang vi var kærester tog han en anden pige på røven, og er bare bange for at blive såret, for det er jeg blevet nok i mit liv

kys fejlen 

 

Loading ...