Til lyden af musik

af , søndag 16. oktober, 2016
1 Like
Til lyden af musik

Musikelskerne 

Anbefaling af musik og lidt om hvad det er der inspirere mig.

Musik kommer alle steder og høres alle steder, af alle mulige. Hver uge kommer der nyt og nye kunstnere dukker op ud af ingen ting. Personligt lytter jeg til musik alle steder, på vej hjem i bussen - hjemme og gerne når jeg er på farten. Jeg er dog kritisk ved de nye kunstnere - de er ikke alle lige gode og nogen kommer og går. Jeg elsker musik - både det nye - det gamle og alle de store klassikere. 

 

Pladespilleren er en af mine yndlings ting - det benyttes jævnligt og pladesamlingen rummer både singler - lp´er og dem midt i mellem. Blandt mine yndlings plader findes Steppeulvene - Elvis - The Beatles - Sanne Salmonsen - Dario Campeotto mf. Mine samling rummer plader fra 50´erne til nu - måske også nogle stykker før 1950. Pladespilleren er ny - med et lidt retro look - selvom jeg ville have foretrukket en retro. 

 

Bagrundsmusik bruges meget - dog ikke ved lektielæsning eller andet der har med skolen at gøre - det er distraherende. Som bagrundsmusik elsker jeg, at høre The Beatles - Kim Larsen/Gasolin´ mv. Musikken er fantastisk, da den skaber mere larm i rummet - men samtidig er det nødvendigvis ikke noget man bemærker. 

 

 

Loading ...