Only Human

af , fredag 30. september, 2016
 Only Human

Only Human

Hvorfor gør vi som vi gør? Hvorfor udsætter vi folk for dette?

Hej. Jeg ved ikke rigtig hvordan man laver en blog normalt, men jeg vil prøve. Jeg prøver lige med noget folk begynder, at skrive rigtig meget om nu til dags. Mobning. Mobning er en sotr del af hverdagen nu hos unge. Deriblandt mig selv. Jeg er en af de unge, kun 13 år.

Jeg er en 13 årig pige som bliver udsat for mobning. Jeg har en depression og spiseforstyrrelse. Det har aldrig været nemt for mig at gå i skole. Jeg har altid haft svært ved at koncentrere mig eller andet. Det er nu også blevet et stort problem for mig. Jeg har aldrig kunne koncentrere mig i fag, så jeg fik for det meste ikke noget med. Så den dag i dag har jeg problemer ved tysk, matematik, historie, geografi og Fysik. 
Men det er ikke det jeg vil snakke om, tværtimod. Jeg har tænkt mig at stille nogen spørgsmål. Som måske nogen her kan svarer på. Det ved jeg ikke, men jeg håber.
Hvorfor har folk brug for, at gøre andre så kede af det og nedtrykt, at de ikke har nogen steder at gå hen?
Hvorfor kan folk ikke bare acceptere hinanden som den vi er?
Hvorfor gør vi som vi gø? Hvorfor udsætter vi folk for dette? Det er smertefuldt. Det gør virkelig ondt, at få af vide man ikke er god nok eller andet. Det gør virkelig ondt at vide folk ikke kan lide dig. Og den du stoler allermest på, er måske ikke den person man regnede de ville være. De kan vende dig ryggen på 2 sekunder, og du vil ikke vide hvorfor. Det gør ondt de bare vågner op en dag og indser man ikke er det værd.
Jeg vil slutte min blog af nu, for jeg har ikke rigtig mere at skrive.

Hej hej. <3

 

Loading ...