Tidligt fri om fredagen, så skal der blogges!

Så blev det fredag

Weekend planer, ”Bridget Jones's Baby”, præmiere og forkælelse. 

 

 

Jeg er sådan en heldig person at jeg hver fredag slipper allerede 10:45 fra skole. Men hvad skal man så bruge de næste mange timer på når resten af familien og vennerne stadig er fanget ved skrivebordet? 

I mit tilfælde har jeg forkælet mig selv. Jeg har været på Matas hjemme side og bruge nogle af mine point til noget nyt hår tamtam. Så jeg har købt en ansigtsmaske, som jeg sidder med netop nu, mens jeg skriver. Og det er ikke fordi den dufter særlig godt skal jeg tilføje at sige, så jeg forsøger at trække vejret gennem munden.

 

Udover forkælelse til mig selv, har jeg også købt gave til min søde kæreste. En rose, ja så plader romantisk er det her… ej ikke helt, det er en chokolade rose, som er en anledning af præmineren på et teater stykke som han spiller prisen i. Og nej, det er heller ikke så romantisk som det lyder. Tænk på Prins Charming fra Shrek, så træk ondskaben væk. Så er det blot en egocentrisk, ubegavet blondine tilbage. Det er den rolle min anden halvdel har anskaffet sig. Men lad ham nu om det, jeg glæder mig i hvert fald til at se hvad han har brugt de sidste 9 månederne på.

 

Men før i morgen hvor jeg skal se ham, skal jeg først ud med pigerne i aften. Den står på biograf tur med ”Bridget Jones's Baby”, så det kunne jo ikke være en meget bedre weekend at gå i møde.

Loading ...