Mit liv

af , onsdag 28. september, 2016
Mit liv

Hvor har jeg været?? 

Der er sket mange ting her på det seneste deværre ikke lige de bedste ting.

Hey bloggen!!!

Jeg er stoppet på min efterskole før sommerferien og jeg startede min sommerferie ud med at sige jeg skal bare skrive løs på movellas og bare blive ved, for movellas er noget jeg elsker at skrive det er mit frirum hvor jeg kan skrive om alt der lige går mig på. Jeg er begyndt på gymnaium og det er pissefedt !! er kommet i en utrolig dejlig klasse og det er nok noget jeg har manglet "fælleskabet" .

Der er sket så mange nye gode ting... men der er også lige sket det at jeg havde en kæreste på mit efterskoleophold som desværre er gået fra mig han var det bedste der er sket og jeg ville ønske jeg kunne snakke med ham igen fordi jeg savner ham virkelig... han var min bedste ven og enda min kæreste og lige nu vil jeg bare have ham tilbage om det så var ven eller kæreste i dont care har bare brug for ham til at snakke med.

Jeg vil prøve så godt jeg kan at skrive en blog hver dag angående hvordan min dag har været osv. 

 

LOVE 

MARIA xoxo

Loading ...