Vallekilde Højskole 3

af , tirsdag 22. november, 2016
5 Likes
Vallekilde Højskole 3

Del 3 af mit episke eventyr!

"Jeg bliver mentalt bevæget, når jeg ser hvordan folk rider på heste."

 

Der har været en interesse for hvordan mit højskole ophold forløber sig og derfor laver jeg nu det tredje indlæg. (Og sidste)

Del 1

Del 2

Jeg har skrevet en hel del om skolen, men jeg tror ikke jeg har vist nogle billeder af den gamle og smukke skole. Den er grundlagt i 1865 og har en del spændende historie bag sig. Skolen er dog opgraderet siden og nye bygninger er tilføjet gennem årene. Billedet øverst er fra bagsiden af skolen. Her kan man tydeligt se at der er forskellige slags bygninger. Det giver skolen charme og den er utrolig flot at se på.

Til højre er udsigten, fra den terrasse, som også er på billedet ovenover. Naturen er så tæt på og det er fantastisk. At gå igennem stedet får en til at ønske det bliver efterår hurtigere. Så kan jeg nyde de flotte orange og brune blade. Jeg er ikke i tvivl om det bliver helt vildt smukt.

 

 

Her er skolen forfra. Jeg kan godt bruge nogle minutter bare at se på skolen, når jeg kommer fra Fakta eller bare har været ud og gå en tur.

 

Det sidste billede jeg lige vil fremhæve er dette. Det er vores gymnastiksal også kaldet 'øvelseshuset'. Det er også en af Danmarks ældste gymnastiksale. Se blot det flotte træværk udenpå. (Vi har lige fået et helt nyt tørrehus i samme stil - ret blæret :P )

 

 

 

For ikke så længe siden var jeg på studietur til USA - Washington DC & New York. Det var rigtigt spændende, og jeg fik mødt en hel masse forfattere, agenter og andet godtfolk. Heri blandt Naja Marie Aidt, Jeff Kinney, Art Taylor, Katrine Øgaard Jensen, Pejk Malinovski & Bill Clegg.

Jeg var også til en helt fantastisk Poetry Slam aften på Nyorican Poets Café. Det var bare episk. Alle var bare sygt gode til at slamme og stemningen var også mega fed!

 

Hvis I har lyst kan I følge noget mere med på min instagram, hvor jeg går under samme navn som her ;D

Loading ...