Marens Blog

af , søndag 25. september, 2016
Marens Blog

Lidt snak om mig og håndbold :))

Hej allesammen. Den start lød som noget fra youtube video (haha). Lidt sjovt. Det her bliver mit første indslag på Marens Blog, jeg ved virkelig ikke hvor dette vil føre hen, men jeg har da mine ideér og drømme. Jeg er en helt normal pige på 13 år, så jah, jeg er lige blevet teenager, her på bloggen har jeg egentlig bare tænkt mig at skrive lidt om mit liv hvis man kan sige det sådan, og så håber jeg at i vil følge med! Jeg elsker dig! - fordi at du netop har læst dette. Det vil sige at jeg også elsker mig selv, hvilket jeg egentlig tror er meget sundt. Men altså alt det der med selvværd, det kan virkelig være svært, man vil jo ikke have lavt selvværd, men man vil heller ikke være pralende, også selvom det kun er over for en selv. Alt sådan noget med at beskrive sig selv kan bare være rigtig svært, men nu vil jeg prøve så i kan lære mig lidt at kende. Og jeg vil prøve at gøre det så det ikke bliver alt for fakta agtigt.

Jeg er lidt høj ,men sad på laverækken til skolefoto, det er jeg ret overasket over da jeg på min gamle skole var den 3. højeste pige ud af 14. Nu bliver i sikkert nysgerrig, jeg er 166 cm. Det er jo ikke fordi at det er vildt højt, men jeg er også kun lige fyldt tretten. For 2 måneder siden, for at være helt præcis. Jeg er rigtig dansker agtig. Misforstå mig nu ikke, er ikke racist. Med det mener jeg såmen bare at jeg har langt, glat, lyst hår og blå øjne. Tit har jeg ønsket mig noget tykt mørkt hår med krøller. Det ville bare se underligt ud med mine hvide øjenbryn. Jeg er ikke tyk, men jeg vil heller ikke kalde mig tynd. Jeg er nok til den tynde side uden decideret at være det. For 4 år siden startede jeg til håndbold, før det var jeg lidt buttet, men det gjorde mig ikke så meget. I starten var jeg ikke en af de bedste. Det er jeg heller ikke nu, men bedre end dengang. Jeg spillede meget fløj, hvilket var "den dårlige plads" for en U-10'er hvilket jeg var dengang. Så jeg var altså 9 - 10 år. Nu står jeg på mål, og har gjort det i lidt over 3 år, tror jeg nok. Jeg nåede aldrig at blive god ude i marken, men det endte med at jeg ikke var dårlig. Ja faktisk var jeg med til en U - 12 kamp, som U - 10'er, og spillede lidt bak, til sidst! Det var jeg ret stålt over. Jeg blev målmand til et stævne fordi at der ikke var andre der ville. Det ville jeg heller ikke. Men min veninde og jeg var de langsomste i omklædningsrummet og da vi kom ud havde de andre fra holdet og vores træner aftalt at det var os der skulle stå på mål. Alle de andre syntes at jeg stod godt, så jeg begyndte at syntes at det var lidt sjovt. Stille og roligt stod jeg mere og mere på mål og nu laver jeg ikke andet. Lad mig være ærlig, det lyder ikke sønderlig fedt, få tyret en masse bolde i hovedet og i maven. Jubiiii. Og selvfølgelig er det ikke spor fedt at få bolde i ansigtet og  ikke at kunne trække vejret efter en mavepuster. Og det sker, men ikke spor tit, for det meste når man at tage hænderne ind foran hovedet, og spænde mavemusklerne. Desuden er det kun en del af at stå på mål. Der er også en anden del, den gode del. Det er når man har taget en bold, som målmand tager man utallige bolde, det skulle man i hvert tilfald gerne. Men hver eneste gang jeg redder en slatten bold, fra en træt angrebsspiller bliver jeg altså super glad. Det hjælper da også at jeg har super god opbakning fra mit hold, der råber "Godt taget Maren" selvom de sikkert også selv kunne tage den. Og når mit hold vinder en kamp tror jeg som målmand at jeg bliver lidt extra glad, fordi at jeg føler at jeg har haft stor betydningfor kampen. Det var lidt meget hånboldsnak, håber at det ikke gør noget. Lige hurtigt, jeg er ret god i skolen og har en tvilligebror der også er. På den gamle skole var vi de to klogeste i klassen, nu er vi to af de klogeste. Jeg er ikke populær, men har rigtig mange gode venner. 

 

Håber at i ud fra dette blok indlæg kunne få en idé om hvem jeg er. Ved sådan set ikke om dette indlæg var kort eller langt, har nemlig ikke læst nogle,blogindlæg herinde endnu, hvilket måske er lidt dumt. Lige meget hvad håber jeg at i kunne lide det, og vil læse med i fremtiden.

Hilsen Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!! <3333

 

 

 

 

Loading ...