Efterårs Inspiration

af , fredag 23. september, 2016
 Efterårs Inspiration

 

Hej Alle sammen!
I dag vågnede jeg op til en rigtig hyggelig lille besked fra facebook. De huskede mig på at det var efterår. Da jeg steg ud af sengen og gik på toilettet, kunne jeg mærke kulden fra gulvet og lige så snart jeg skulle i skole, bed kulden i næsen. Tak facebook! Tak for at minde mig om, at jeg snart skal gå i hi og gemme mig fra resten af verden!!!!!!

Men hvad skal man bruge det dejlige efterår til og den kolde, lange vinter? 

Her kommer der gode råd til at få et godt efterår og få en masse god inspiration.

Så lad os starte!

 

Dagdrømme

Dagdrømme er vejen til en bedre inspiration. Vi dagdrømmer ofte og selvom det lyder underligt, så bruger vi det faktisk i vores egen romaner/noveller. 

Jeg har selv ofte siddet at dagdrømt og brugt en del af min dagdrøm til at skrive en god novelle. 

 

 

2. Te & Kaffe

Jeg elsker en kop te eller en kop kaffe, som gør at man kan nyde fritiden alene. Sæt dig godt til rette, drink en kop te/kaffe og få en masse gode ord ned på computeren, hvilket bringer mig til det næste skridt!

 

3. Brainstorm

I dette skridt har vi brainstorm! Det er ikke noget, som jeg er den bedste til, men jeg tror at det er en af de ting, som jeg skal blive bedre ned. Få dine dagdrømme ned på papir eller lav en tanke boble, hvor du skriver ALT der falder dig ind. Det er helt op til dig, hvad du vil skrive i en brainstorm, for det er kun til dig selv. Det er dig, som skal bruge det til at udbygge flere fantastiske historier. 

Jeg synes det kunne blive en hyggelig efterårs dag, hvis man kunne bruge noget tid på at gøre det, som man selv ville.

 

4. Fridage

Ja, det er det skønne. Jeg har en London tur i vende og ikke nok med det har jeg også en efterårsferie, som jeg skal nyde. Fridage er dejlige for der kan jeg bruge tid på gå i dybden med en novelle eller en god bog.

 

5. Friskrivning

Friskrivning er bare at skrive. Ja, så enkelt er det. Det kan godt være svært, men lav det som en form for hurtigt skrivning eller noget challenge for dig selv for så kan man få bedre ideer. Eks. kan du vælge et hovedemne, som navne og bare skrive alle de navne ned der falder dig en og vælge 3 ud. De 3 navne bruger du så til at skabe en lille historie ud fra. 

 

Jeg håber i kunne bruge det lidt til noget. Jeg ved dette blogindlæg ikke var det bedste, men måske det kan hjælpe lidt, hvis du har lidt skriveblokering? 

 

Håber i har et godt efterår og vi ses snart igen! ;)

Loading ...