Begynder med begyndelsen! Ja… hvorfor ikke?

Blog! OMG, det er bare så COOL, lad os komme i gang!!!

Og, jeg fandt også en lille edderkop til jer! Eller lille og lille, men den er der :D 

Jeg vil her fortælle lidt om hvor COOL, med kæmpe skrift det er at vi har fået blog på movellas! og så vil jeg fortælle om den blog jeg gerne vil starte op. Kom frisk 

 

Jeg opdagede Movellas nye tiltag da jeg sad i Kemi i går eftermiddags, og jeg kunne ikke holde fingrene fra at tjekke det ud. Dog var jeg klog nok til at lade det vente til i dag med at yderlige udforske de nye muligheder.

MEN BLOGS!

 

Hvor er det sejt!

Jeg har faktisk i mange år godt kunne tænke mig at prøve, men har været lidt forbeholdent for hvordan folk ville tag imod det ude på det mørke internet. Ark ja, det er ikke altid de søde mennesker man støder på der ude.

Men så kom Movellas på banen! Nu kan jeg udleve min indre blogger her! I et varmt og trygt fælleskab, hvor man ikke behøver være nervøs for at åbne munden.

 

Men tilbage til min blog, jeg tænker min blog her skal være et frirum, hvor hverdagstanker og episoder kan komme til få frit løb. Men for at min hverdag skal give mening for nogle af jer uheldige væsner som jeg fanger i mit net, så vil jeg fortælle hvem jeg selv er først. Derfor begynder jeg med begyndelsen...

Og nej, dette er ikke en 42 siders livshistorie omkring den gang jeg var to. Det må du lede efter et andet sted, din lille stalker ;P

Nej, men hvem er jeg? Hvem er tossen bag skærmen?

 

Jeg er en pige, overrasket ikke? Nok ikke… Men jeg er fra midten af Nordsjælland, hvor jeg er født og opvokset. Jeg er 19 år - lidt endnu - og går til dagligt på HF på VUC. Jeg er skilsmissebarn og har ikke længere kontakt med min bio-far. Men jeg har en sød papfar i stedet, så ingen tude kiks her. Jeg den ældste, med to brødre under mig, en hel og en halv bror, men det er ikke noget vi går op i hos mig.

Jeg er i et fast forhold, hvilket jeg har været i et år lige om lidt, og min søde kæreste har lige fået leglighed... Så der er 1000 spørgsmål på programmet omkring det.

Efter HF har planer om at læse medicinalvidenskab efter HF, så man kan roligt sige jeg er noget nørdet, men det er nok det jeg bedst kan lide ved mig selv. På sidelinjen skriver jeg - ja, tænk en gang -, så tegner jeg og træner en del, samt jeg har et fritidsjob i Bilka. Men det er sådan ca. Mig.

 

Der var ikke så meget blog-blog og dette, men tænke jeg skulle præsentere mig først, før jeg slår benene væk unde dig. Og  hvis jeg nu har fanget dig i mit net, så sæt dig på ”Følger” så råber jeg højt næste gang jeg kommer på banen.

 

Knus&Kys

Alberte D.

Loading ...