Mere om Vallekilde Højskole

af , torsdag 22. september, 2016
1 Like
 Mere om Vallekilde Højskole

Læs mere om mit højskole ophold!

Nu har jeg været på højskolen i over en måned og jeg elsker det! Det er helt fantastisk og glæder mig til at dele lidt mere med jer alle sammen ;D

 

Jeg ved ikke om I har læst mit blogindlæg om Vallekilde fra den 14/9, men frygt ikke for her er et link: http://www.movellas.com/da/blog/show/201609131258575107/hvordan-er-det-at-ga-pa-hojskole

 

Da jeg skrev dette indlæg, havde jeg blot været på højskolen i 2 uger og det hele var helt nyt. Nu er jeg blevet mere garvet og elsker højskole livet.

Jeg går som sagt på forfatterlinjen og bliver undervist af Simon Fruelund. Simon er helt vildt behagelig person og er bare nede på jorden konstant. Han kommer med rigtigt gode input til hvad man kan gøre bedre i ens tekster og han er bare en god lærer.

De andre på mit hold er meget søde. Vi er et lille hold på 8 elever, men det gør sammenholdet så meget bedre. Vi læser og snakker om hinandens tekster en hel del. Selvfølgelig skriver vi også en hel masse. Og jeg fik endelig skrevet videre på et projekt, som har ligget på hylden i nogle år. Så det er jo næsten episk.

En dag kom Michael Kamp ud og underviste os i fantasy og hvordan man opbygger en troværdig verden. Han var super cool og passioneret i det at skrive og undervise. Jeg lærte rigtigt meget og glæder mig til at vi skal undervises af ham igen i oktober.

Desværre kom de afrikanske poetry-slam hold ikke ud på skolen, da der var sket en kommunikationsfejl og havde overset Vallekilde. Hele holdet havde glædet sig super meget til at se dem optræde.

 

Billedet til min blog er skrivestuen og det er der vi bliver undervist i mandag, onsdag og torsdag. De resterende 2 dage har vi super spændende valgfag. Jeg har haft faget ’vi leger med maden’ og så lavede vi bare mega lækket mad. Der var ikke sparet på råvarerne og det var virkeligt rart at mærke. Vi var frie til at lave næsten alt og vores lærer Mette er bare super sød.

Jeg har også haft haandarbeidets fremme og der kan man strikke, hækle, sy, lave perleplader eller noget andet kreativt. Der er igen ingen grænser.

 

Jeg har tilbragt en del tid nede i hvad vi kalder makerspace. Der kan man lave sine egne klistermærker, eller 3D-printe på en af skolens 2 maskiner. De har lige købt en helt ny laserskærer, så man skærer alt muligt ud i træ, læder eller akryl. Alle maskinerne står frit til brug og det er supper hyggeligt at sidde 2 eller 3 og lave diverse gaver og ting.

 

Til sidst vil jeg bare sige at hvis du overvejer højskole så synes jeg at du skal gøre det! Det er frit og bare super hyggeligt. Der er ingen prøver og test. Bare undervisning og lækker mad.

 

~BeSkydreamer

 

Loading ...