6 besværgelser fra Harry Potter, som vi godt kunne bruge i virkeligheden

Accio magi!

Hvilken besværgelse ville du helst kunne bruge i virkeligheden?

 

Ah, hvem der levede i J. K. Rowlings magiske univers! Hogwarts’s Halloween-middag, Flourish & Blotts, hippogriffer, en opvask der tager sig selv er bare nogle af de ting, der pryder toppen af min personlige det-fra-Harry-Potter-jeg-ville-ønske-mest-fandtes-i-virkeligheden-liste. Måske er Quidditch, Hogsmeade og eliksirer mere på toppen af din? Men uanset om man er mere en Harry eller en Hermione (eller en Dobby?), så er der én ting, som jeg vil vædde min fordelingshat på, at vi alle sammen har ønsket os mere end noget andet (og nej, jeg snakker ikke om en canon Drapple): Evnen til at bruge magiske besværgelser!

 

Derfor har jeg lavet et bud på de 6 besværgelser (og lignende), som ville være fedest at kunne bruge i virkeligheden! Er du enig? Hvilken besværgelse ville du helst have i virkeligheden? Fortæl os i kommentarerne!

 

1. Accio

Okay, den første og den mest obvious: Forsvundne nøgler? Forsvundet mobil? General forsvundethed? Intet problem! Med accio kan du lynhurtigt få dine mistede og forsvundne ting igen! Hvis de altså er inden for en hvis rækkevidde… Og ikke møder nogle vægge på vejen…

 

2. Alohomora/Colloportus

Alohomora låser døre op - colloportus låser dem. Selvom jeg ikke ville bryde mig meget om at leve i en verden, hvor alle og enhver kan åbne og låse døre, så ville det være en fed besværgelse at kunne, hvis man nu var den eneste! Mistede nøgler? Ikke noget problem… Hm… Måske er jeg primært drevet af, hvor meget jeg mister ting… (accio computeroplader… snøft)

 

3. Episkey

Episkey helbreder mindre skader som små sår, blåmærker… Den slags. Selvom den næppe ville redde nogle liv, ville det eddermame være rart i hverdagen!

 

4. Expecto patronum

Okay, indrømmet! Denne besværgelses brugbarhed er betydeligt minimeret i en verden uden dementorer, men det er okay! Jeg vil bare gerne have et sølvfarvet, magisk dyr, der siger noget om mig som menneske til at sende beskeder og generelt bare være blæret. Bye-bye, messenger!

 

5. Reparo

Aldrig mere betale bunkevis af penge for at fikse en ødelagt iPhone-skærm, bruge penge på en oplader, der ikke fungerer, græde over at der er gået hul i din yndlings-sweater, aldrig nogensinde lime ryggen på en bog, der er læst lidt for mange gange med en limpistol… Nej? Bare mig? I er med… Hvis man bare kunne fikse alting med the wave of a wand, så ville alting være meget nemmere… Og billigere…

 

6. Tergeo

Så jeg nævnte i starten, at jeg gerne ville have Molly Weasleys opvask, der tager sig selv -  og til det, skulle jeg bruge tergeo! Tergeo er besværgelsen, der rydder dit rod op lige fra hele Weasley-familiens morgenmad til… well… Alt der involverer Harry, Ron og Hermione, basically.

 

Det var mine drømme-besværgelser! Hvad er dine?

 
Loading ...