Nye kræfter på Movellas

af , tirsdag 5. april, 2016
Nye kræfter på Movellas

Velkommen til Astrid

Læs mere om vores nye praktikant her

 

Hej til alle i Movellas-universet.

Jeg hedder Astrid og jeg er startet i praktik hos Movellas, og jeg kan ikke vente med at skulle hjælpe til i dette fantastiske ordfyldte univers. Jeg skal blandt andet arbejde med konkurrencer, blogs og skabe nyt og inspirerende indhold, og det er svært ikke at blive grebet af den utrolige hyggelige stemning som denne kreative arbejdsplads har. Både fra folkene bag Movellas og Jer forfattere som giver os alle de fantastiske historier at læse.

Jeg er kandidatuddannet indenfor kulturformidling og kommunikation og journalistik, og jeg har altid elsket at skrive, læse og bare blive opslugt af en god historie - hvad enten det er bog eller film.

Min kærlighed for at læse har fulgt mig hele livet og man kan aldrig blive for gammel til en genre eller forfatter. Personligt har jeg i den senere tid læst meget indenfor krimigenren og biografier, men min smag er bred og åben for alt. Alltime favoritter er John Steinbeck, Laura Ingalls Wilder, Jane Austen, Brontë-søstrene, Margaret Mitchell, Anthony Burgess og Nicci French. Og man kunne blive ved…

I min fritid arbejder jeg som filmanmelder for et online filmsite kaldet Kulturtid.dk, så de danske biografer er nærmest blevet et andet hjem. Derudover nyder jeg tilværelsen sammen med min forlovede og familie og venner.

Jeg kan ikke vente med at se Jeres fantasi tage form i en masse gode historier og lære jer alle her på Movellas at kende. I kan finde mig på Movellas under @Astridmthomsen og I kan fange mig på mailen på astridmthomsen@movellas.com

 

De bedste hilsner

Astrid

 

 

Loading ...