Følg din drøm - Deanies Movellas-historie

Følg din drøm 

En blog af Stephanie Fjeldsø Fischer 

 

Jeg har været på Movellas i 4 år, og jeg har planer om at blive hængende et par år endnu. Og hvorfor har jeg så det? Jo, det vil jeg prøve at forklare i dette indlæg.

 

Hvordan fandt jeg Movellas?

I 9. klasse havde vi et tema om noveller og afsluttede forløbet med selv at skrive en. Vores lærer fandt Movellas og besluttede at vi skulle aflevere ved at publicere den herude.

 

Hvorfor blev jeg?

Jeg har altid været glad for at skrive, og har gjort det lige så længe, jeg kan huske. Efter vi havde afleveret novellen, begyndte jeg at kigge rundt på siden. Jeg syntes, det var fedt, at der var et sted for forfatterspirer, og konkurrencerne gav mig blod på tanden. Jeg har altid elsket at blive udfordret, og det er god træning at skrive i forskellige genrer og temaer, så jeg gav det en chance. Det sociale herinde er også super fedt, og jeg har fået venner og veninder for livet.

Jeg blev afhængig :-)

 

Hvad bruger jeg Movellas til? 

Jeg bruger det først og fremmest til at sparre med ligesindede. Det er fedt at have mulighed for at teste sine historier på læsere og ikke bare sin bedstemor, der elsker alt, man skriver. Og hvis alle bare elsker det og aldrig kommer med konstruktiv feedback, bliver man aldrig bedre.

 

Som sagt er jeg også glad for udfordringer, så jeg bruger også tid på konkurrencerne. Der er noget for enhver smag, og præmierne er noget, man kan bruge og noget man gider kæmpe for.

 

Movellas og drømme

Igennem Movellas fandt jeg frem til forfatterlinjen på Dansk Talentakademi i Holstebro. Jeg havde været på Movellas i et år, og var blevet udgivet i Forbudt kærlighed, da jeg hørte om skolen. Jeg tog chancen og søgte ind, og da jeg blev optaget, var jeg det mest lykkelige menneske.

 

3 år senere er jeg nu i gang med mit afgangsværk, og det er blevet til yderligere 6 udgivelser og snart 7. Det er en fed følelse, og det giver mig helt sikkert lyst til at fortsætte med at skrive. Ikke at jeg nogensinde har overvejet at stoppe, men det er helt sikkert et godt selvtillidsboost at få den anerkendelse. Det har også givet mig modet til at sende mit manuskript til et forlag til sommer.

 

 

Så skriv og følg jeres drømme! Det er mit bedste råd.

 

 

Bloggen er skrevet af Deanie 

Loading ...