Kædehistorie - skriv videre

af , tirsdag 9. februar, 2016
Kædehistorie - skriv videre

Kædehistorie
Vil du skrive med?

 

 

Skrevet af Sofie R. E.

Har du lyst til at skrive? Men ved ikke helt, hvad du skal skrive om? Frygt ej - jeg har startet en kædehistorie. Jeg tagger en person, som skal skrive videre på historien, hvorefter den person skal skrive videre og tagge en ny person, der derfter skriver osv.

 

Rasmus rækker mig min is. Jeg betragter ham foran de gule bornholmerhuse. Smiler, men han smiler ikke tilbage. Han tager plads ved siden af mig på kajen.

“Jeg kan det her længere.”

“Hvad?” Jeg rejser sig og ryster let men hurtigt på hovedet. Hvad? Hvor kommer fra?

“Det føles bare ikke helt rigtigt.”

“Hvad forventer du? At det hele skal være perfekt? At vi skal være perfekt? Hvad fanden forventer du af livet?” Jeg vender ryggen til og går hen til en skraldespand. Står der et øjeblik og lytter til hans vejrtrækning. “Du kan ikke bare sige det sådan…”

“Hvad vil du så have, jeg skal sige?”

Jeg slipper isen, så den dumper ned i skraldespanden og vender mig mod ham. Ser ud mod havet. Vinden slår mig i ansigtet. Tager en smule af hendes ord med sig. “Er der en anden eller hvad?”

“Nej…”

“Hvad fanden er det så?”

“Jeg elsker dig bare ikke.”

“Ikke elsker mig, hvad fanden er det for en plat undskyldning? Det kan du ikke bare sige. Der må da for fanden være en grund.”

"Jamen, det er grunden.” Han rejser sig. “Du er ikke min eneste ene.”

 

Jeg tagger @[pasta]

 

Start meget gerne din egen kædehistorie i en mumble eller kommentarerne!

Loading ...