En drøm i opfyldelse

af , mandag 8. februar, 2016
En drøm i opfyldelse

En drøm i opfyldelse 

Af: Xian 

 

 

I dag går vi fra gedens/fårets til abens år. Nytåret fejres i Kina fra d. 8. februar til d. 13. februar. Disse dage er ‘helligdage’, så de fleste kontorer har lukket. Det kinesiske nytår er lidt en blanding mellem den danske jul og fastelavn. Man går rundt til byens beboere og får penge i en lille rød pose. Det er vigtigt at posen er rød, da det bringer lykke for kineserne.

 

 

I Kina har man ikke de samme horoskoper som man har her i Danmark. I Danmark har man et forskelligt stjernetegn afhængig af hvilken måned man er i, i Kina er der et om året, men ligesom i danmark er der 12. I år har vi abens år, og næste år kan vi fejre Hanens år. For hvert år/dyr er der også nogle kendetegn og egenskaber. Hvis du var født i år, var du født i abens år. Så ville du ifølge det kinesiske horoskop være fleksibel, opfindsom intelligent, selvsikker, klog osv.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv i kommentaren nedenunder hvis du kunne tænke dig at vide, hvad dit kinesiske dyr er, hvornår det vil blive dit dyrs år igen, eller hvad dine kendetegn og egenskaber er. I anledningen af at det er det kinesiske nytår, vil jeg derfor fortælle om da min største drøm gik i opfyldelse. Jeg kom til Kina.

 

 

 

Det havde været en drøm siden jeg var helt lille. Jeg var 7 år. Min far sad i stuen og så en video på Facebook. jeg satte mig i sofaen ved siden af ham og kiggede med. Det var to kinesere der sang. Jeg besluttede at den sang måtte jeg lære, men først måtte jeg lære at tale kinesisk.

 

 

 

 

 

 

 

Computeren blev taget i brug, og jeg prøvede at lære lidt kinesisk gennem den. Det var ikke nemt, men jo mere jeg øvede mig, jo bedre blev jeg. Nogle år senere begyndte jeg rigtigt at interessere mig for det og jeg måtte derned. Jeg begyndte at plage mine forældre og gjorde alt for at komme derned.

 

 

Godt kinesisk nytår! 

Loading ...