Ambassadørene anbefaler: Februar

Ambassadørene anbefaler: Februar 

Af Louise B.

 

 

Januar måneden er fløjet af sted, som om at den lige er kommet og forsvinder hurtigt igen. En måned gået, så er der kun elleve måneder tilbage af året 2016, det går utroligt stærkt. I min verden går det lidt for hurtigt, jeg vil gerne opleve ting i slowmotion, så de kan sidde fast oppe i mit hoved.

 

Nu er februar ankommet og tager imod os med åbne arme og et åbent sind. Inden vi når at dreje os om, så er måneden også gået. Der er kun niogtyve dage i februar måneden. Året korteste måned.

 

Februar er her og det er tid til bedømmelser, fra forskellige kategorier. Lige fra digte til fan fictions og fictions. Jeg sørger for at gå i dybden og kommer med konstruktiv kommentarer til alle, som jeg bedømmer her i dag – som jeg varmt kan anbefale til jer, som interesserer sig for disse genrer.

 

Digte

Dårlige vaner af M.K.F

Lad os lige beundre og iagttage det smukke cover, fordi wow. Jeg blev hurtigt fanget af det cover, jeg har aldrig set noget lignende. Den måde hun skriver på virker levende, jeg føler mig misundelig på hende måde at fortolke hendes digt på.

 

Fictions:

Predicted af Joh@nne

Coveret passer bare perfekt til hendes historie. Man føler sig virkelig som hovedpersonen i historien, man bliver hurtigt fanget i den. Hun skriver med alle sine følelser ind i den historie, selvom der kun er kommet ét kapitel ind på den historie, så er det utrolig, at den allerede fanger mig. Den kan også fange jeres interesse, hvis I vælger at tjekke den ud?

 

 

Hetero af S. Vasantharajan

Selve historien er utrolig! Man skal læse sig frem til, hvad der sker i historien, så danner mig sine egne blikke omkring karaktererne som er med i historien. Denne her historie tilbyder bare alt, den er utrolig god, jeg har skam ikke fortrudt, at jeg har givet denne her historie en chance. Derfor anbefaler jeg, at man tjekker denne her historie ud, hvis man er vild med mystiske møder.

 

 

Fan Fictions:

Beautiful Brighton af FiskeBasse

Historien her er noget, som jeg aldrig har set før – på den positive måde. Jeg har ikke set eller læst noget ligende. Jeg anbefaler varmt denne her historie, hvem shippede ikke Taylor Swift og Harry Styles dengang? Anyways denne her historie god og byder på noget drama og en sødme af kærlighed.

 

 

The Jewel af Lise Louis

Denne historie kan være fangende for så mange personer, da man ikke finder disse historier mere, så er det en kæmpe plus point til Lise Louis! Og så har hun endda også lavet en fabel-tastisk cover dertil! Jeg anbefaler denne her historie, hvis I kan lide spænding.

 

 

Her er de historier, digte, som jeg har anbefalet varmt til jer. Skrivning som jeg kan lide, deler jeg lige ud til jer. Uanset om I står herpå eller ej, så aldrig mist troen på jer selv eller jeres fantastiske evner til at skabe de bedste historier – eller digte!

Der findes så mange mennesker, som skriver så levende. Og I er de mennesker, I kan skrive levende – om jeg ser jer eller ej, så er I alle sammen de bedste forfattere og digtere, der findes her i universet.

Jeg tager imod jeres historier og digte med en kyshånd – og jeg vil med glæde bedømme jeres historier, digte og komme med konstruktiv kritik. Jeg elsker at bedømme andres mesterværker og give dem ros og kritik.

 

Hav en fantastisk dag folkens!

Kæmpe, varme knus

Louise B

 

 

Loading ...