Månedens forfatter: December

af , mandag 30. november, 2015
Månedens forfatter: December

Så blev månedens forfatter annonceret

Læs interviewet med dygtige MissRodri her

 

 

 

 

 

 

Så har vi fundet den tredje Månedens forfatter på Movellas. Og det blev den søde og sprudlende MissRodri! Stort til lykke fra os på Movellas. Følg hende her.

 

Herunder kan du læse lidt om hvem MissRodri er og hvad hun går og laver. Hver måned vil du kunne læse om den aktuelle Månedens forfatter her på bloggen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan startede du med at skrive på movellas?

Hmm… Det var vist fordi en af min mors veninder (som også både er skolebibliotekar på den skole, jeg går på, gift med min mors kærestes ven og selvfølgelig helt vildt sød) forklarede mig om en hjemmeside for skriveglade unge, en dag vi var på stranden.  Jeg havde tilsyneladende mere travlt med at blive brun dén dag, for der gik flere uger før jeg faktisk tog mig sammen til at skrive de… en, to, tre, fire… otte bogstaver på google, og da jeg endelig fik nedkæmpet min dovenskab kunne jeg ikke finde ud af at oprette en profil – det har muligvis noget at gøre med at jeg dengang var elleve bittesmå år (nu er jeg så tolv, lidt større), og aldersgrænsen er vist nok tretten. Men efter min mors tålmodige ”nej Laura, Du skal kun skrive din E-mail to gange” og ”Så skal du klikke på den grønne knap i hjørnet… nej, det andet hjørne”, så lykkedes det endelig at blive en rigtig movellist.

 

 

Tre ord, der beskriver dig bedst

Netop dette spørgsmål har jeg tænkt en hel del over – af en eller anden grund har jeg ret svært ved at beskrive mig selv...

Forvirret. Eftersom sætninger i retningen af: ”Gud! Havde vi tysk for til i dag?”, ”Var træningen ikke klokken fem? Når, så smutter jeg hjem igen” og ”Har du allerede fødselsdag på tirsdag?!” fylder en del i min hverdag, tænkte jeg at den var ret så passende.

Glad. J J

Nysgerrig. Hvad? Hvor er verden dog på vej hen? Har du ikke fået ny cykel? Ved du hvornår Obama har fødselsdag?

 

Hvor finder du inspiration?

Det må nok være i hverdagen. Det lyder helt ekstremt kliche, det ved jeg godt, men hverdagen er propfyldt med så mange forskellige små oplevelser. Ensformige til tider, men dog inspirerende. Da mine digte hovedsageligt handler om forskellige former for kærlighed, finder jeg det så meget lettere at skrive, når jeg har mine venner og familie tæt på.

Men hverdagen kan jo også være helt utrolig kedelig sommetider – så må man jo finde noget andet inspirerende. Personligt elsker jeg at se Kika og Bob, de er virkelig en god inspirationskilde, når de rejser rundt til forskellige lande og oplever spændende ting og sager J Og det er tilmed ordentlig grinern!!

 

Hvem er din yndlings forfatter (uden for movellas) og hvad læser du for tiden?

Med hensyn til yndlings forfatter, så er der virkelig mange i spil… Men det må altså være Hjørdis Varmer. Hun skriver bare de mest fængende og velskrevne historiske romaner!! Da jeg var mindre, havde jeg en idé om, at jeg kunne skrive mindst lige så fantastiske romaner, vinde nobelprisen i litteratur og det hele. Det skal lige siges at ”da jeg var mindre” er for omkring et halvt år siden J

Lige nu læser jeg Strunges Samlede Værker. Hans digte er bare så vidunderlige, det er da helt vildt! Og han fik da også skrevet en del digte – over ottehundrede sider. Han må siges at være en liiiiillebitte smule mere produktiv end jeg J

 

Hvad skriver du på i øjeblikket?

Det er egentlig et godt spørgsmål! Jeg skriver på lidt af hvert… Digte, når hverdagen eller Kika og Bob er inspirerende nok, min nyligt påbegyndte drømmedagbog, som vist nok ligger i den kategori man kalder helt i gennem UNDERLIG og sidst men overhovedet ikke mindst: noget, der måske bliver en roman om flygtningesituationen – et problem, der omhandler nogle mennesker som jeg virkelig gerne vil give min støtte.

 

 

Hvilken én af dine historier skal jeg læse?

Udover de skønne spørgsmål blev jeg også bedt om at anbefale én af mine egne historier… Og efter en smule spekulation må jeg konkludere at jeg vil anbefale ”Dåsesodavand og jeg spiser vaffelis på Glyptoteket” – En mikroskopisk digtsamling om kærrrrlighed.  Det er min personlige yndlings fordi… det ved jeg egentlig ikke rigtig.  Måske fordi elsker lange og mærkelige titler! Læs den her

 

Ih altså, det har bare været så super hyggeligt at besvarer spørgsmålene – jeg håber ikke at i blevet skræmt helt væk, hehe. Jeg sender kæmpemæssige, virtuelle knus til alle jer skønne movellister, her fra min sofa i Østjylland J

 

 

Loading ...