10 af Movellas' bedste digte

af , tirsdag 24. november, 2015
10 af Movellas' bedste digte

10 af Movellas' bedste digte 

Poesien på Movellas er fantastisk! 

 

Skrevet af Duaaattique

 

 

 

Hvem elsker ikke digte? Især digte skrevet af unge forfattere fra Movellas, fordi vi har så mange dygtige digtere herinde! Her har jeg valgt 10 af de bedste digte, så hvis du mangler nogle digte at læse, så læs mere her! 

 

 

 

 

 

1. Paris skrevet af Cecilie Reckendorff

Hvis I har fulgt med i nyhederne, så har I sikkert hørt om det forfærdelige terrorangreb i Paris den 13. november. Her er et digt baseret på hændelsen. Cecilie Reckendorff kunne tage virkeligheden, sorgen og kærligheden og binde det sammen til ét flot mesterværk. Smukt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Faldet skrevet af Sophlentz:

Faldet er et sørgeligt digt. Mere kan jeg ikke sige! For mig handler den om ulykkelig kærlighed og jeg elsker alle former for kærlighed, så Faldet er et virkelig fremragende digt for mig og sikkert for alle, der kommer til at læse det!

 

 

 

 

 

3. Treogtyve skrevet af Uzma

Det her digt er så sørgeligt, det kan jeg love jer! Det handler om et par, der langsomt falder fra hinanden og det ender med et brag. Virkelige deprimerende, men virkelige vidunderligt.

 

 

 

 

4. Lille Anna skrevet af Damana

Det her digt rammer mig virkelig hårdt. Lille Anna kan få en til at tænke tilbage på sin barndom. Dengang hvor man var nysgerrig og naiv, dengang hvor alt var nemmere. Jeg elsker det, fordi jeg føler at enhver kan relatere til Lille Anna.

 

 

 

 

 

 

5. Fiktiv Kærlighed skrevet af Pasta (publiceret af: Anne MV og Majken Laugesen)

Hvis du kan lide Disney, vil du elske Fiktiv Kærlighed skrevet af Pasta. Jeg elsker det her digt, fordi det er simpelhent så godt skrevet. Det er skrevet sådan, at hver Disney prinsesse har sin egen strofe, hvilket er en super kreativ idé! God skrevet Anne MV og Majken Laugesen!

 

 

 

 

 

6. An Everlasting Rose (THG) skrevet af Laura G

Laura G. fanger virkelige din opmærksomhed i 'An Everlasting Rose'. Jeg elsker The Hunger Games og jeg har læst alle bøgerne og det her digt ramte mig lige i hjertet. Jeg vil ikke afsløre noget for nogen, så jeg nøjes med at sige, at det her digt er fantastisk skrevet og jeg elsker det. Thumbs up, Laura!

 

 

 

 

 

 

7. Solsorten med de rynkede fjer skrevet af Laura G

Laura G. slår til igen. Flot skrevet! Hver digter har et eget personlige syn på sine digte og hvad de handler om og det samme gælder læseren. Det flotte værk skrevet af Laura G. får mig til at tænke på en rejse. En rejse, hvor du vokser op og lærer at hele dine sår og rejse videre, selvom der bliver efterladt ar af dine helede sår. Smukt skrevet.

 

 

 

 

 

 

8. Krakeleret skrevet af Milselja

Krakeleret af Milselja rammer en lige i hjertet. Digtet er et typisk heartbreak digt og hvem elsker ikke sørgelige digte? Derfor anbefaler jeg Krakeleret, hvis du ikke har læst den, så burde du læse den!

 

 

 

 

 

 

9. KRIGSSAMFUND skrevet af Musikelskeren

Musikelskeren fortæller os virkeligheden gennem et smukt digt. Digtet beskriver en deprimerende virkelighed gennem et smukt digt. Derfor elsker jeg det, fordi digtet bliver  ikke pyntet til, men forbliver det samme. Virkelige godt skrevet.

 

 

 

 

 

 

10. Fucking glasfacade skrevet af Gyldholm

Hvis du er lidt af den rebelske type, så er Fucking glasfacade skrevet af Gyldholm et helt perfekt digt for dig. 

 

 

 

 

 

Hvilke er DINE favoritdigte her på Movellas, og hvorfor er du vild med at skrive poesi? 

 

 

 

Loading ...