Postkort fra... Tredje og sidste blog

Her er Movellas

Havde du gættet rigtigt?

 

 

 

 

Giásou fra Grækenland! Eller bare hej, som det betyder :-)

 

Hvor har I bare været gode til at gætte, jeg er super imponeret og glad for at I gad at gætte med. Og I har selvfølgelig gættet fuldstændig rigtig, jer kan man ikke skjule noget for. Movellas befinder sig i Grækenland, på øen Lesbos, i byen Petra.

 

I den lille hyggelige shop som du ser på billedet her til venstre, har jeg fundet alletiders præmie, til den der har vundet lodtrækningen. Det lykkedes mig at finde en engelsk udgave af nogle af Sappho's digte - du ved den kvindelige græske poet jeg har omtalt i begge rejseblogs, som er fra Lesbos. Det synes jeg var oplagt som præmie.

 

 

 

Sappho er dog ikke fra Petra, men er født i byen Eressos. Sapphos tilknytning til Lesbos og hendes kærlighedsdigte til kvinder er oprindelsen til ordet lesbisk, selvom Lesbos også bruges i betydningen "fra Lesbos". 

 

Udover bogen har jeg krydret præmien med lidt souvenirs fra Lesbos - jeg havde jo lovet det skulle være i bedste feriestil - og desuden en lille forfatter notesbog i græsk stil ;-) 

 

                                                        

 

 

Og nu til afsløringen af vinderen af denne lille feriekonkurrence. Jeg har lavet en lille old school lodtrækning - selvfølgelig også i bedste feriestil, og du kan se en lille video af den herunder. Jeg ved der er et par stykker her på Movellas der synes at det er en anelse træls at skulle se en hel video igennem for at få svaret, så til dem der ikke kan vente, har jeg lavet et link hvor du med det samme kan få afsløret vinderen her. Men hvis du kan vente 30 sekunder med at få afsløringen, så se med her:

 

 

Stort til lykke til vinderen! Tak for alle jeres bud. Vi ses i DK om et par dage :-)

 

Rebecca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading ...