Postkort fra... Første ledetråd

Så er der postkort

Movellas er på farten, men hvor er jeg henne... 

 

 

 

 

At rejse er at leve, men at skrive på rejsen er også at føle sig levende, derfor får du denne lille rejseblog. Det er den første af tre. Du skal gætte hvor Movellas er i verden - ikke bare landet, men stedet. Du kan vinde en ægte rejse souvenir - selvfølgelig skriverelateret.

 

 

I ly af parasolens blide og svalende skygge, nyder jeg solens varme stråler, der lægger sig om mig, omfavner mig og lover om varme helt frem til de kolde vinterdage.

 

 

I baggrunden kan jeg høre cikaderne spille op til eftermiddagskoncert, og en svag raslen af bjerggedernes klokker. I horisonten kan jeg lige skimte Ægæerhavet

 

 

 

 

 

 

 

Forfatteren til både Iliaden og Odyséen er fra landet, hvor dette sted ligger. Man har altid skrevet og læst meget her, og det er et litterært eldorado. Derfor virker det også helt naturligt at sidde og skrive i ly af oliventræernes skygge. Faktisk er én af antikkens mest betydningsfulde kvindelige forfattere/digtere herfra. 

 

Men nu er det tid at svale ganen med en "slået" kaffe - en frappé og måske en salata horiatiki. Næste postkort får du om et par dage.

 

Men du har måske allerede gættet hvor jeg er? Husk at du skal skrive i kommentarfeltet præcis hvor jeg er, ikke bare landet :-) Hvis du gætter rigtigt, er du med i lodtrækningen om en autentisk rejsesouvenir fra stedet.

 

                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading ...