Velkommen til Rebecca

af , torsdag 5. februar, 2015
Velkommen til Rebecca

There is a new kid in town

Rebecca er ny på Movellas

 

Hej alle movellister

Et nyt år og et nyt ansigt. Jeg er lige startet som community manager her på Movellas, og skal sammen med Charlotte være med til at finde på sjove konkurrencer og bidrage med gode idéer og skøre påfund. Jeg glæder mig til at lære jer alle sammen at kende, og dykke ned i jeres spændende og fantasifulde historier. Jeg har allerede smugkigget lidt, og hvor er i bare talentfulde og super engagerede!

 

Når jeg ikke sidder med næsen nede i jeres historier eller dribler rundt i Movellas univers, dribler jeg rundt på basketbanen og spiller med mit hold, giver den gas på løbeturen eller er ude og opleve verden. Jeg læser og skriver så ofte jeg kan, og så har jeg  en svaghed for at begrave mig i flere bøger af gangen! Jeg elsker at shoppe bøger, og hjemme sørger jeg for altid at have en bog inden for rækkevidde, som jeg kan krybe i skjul med :) 

 

Så har jeg også boet i de varme lande, under en strålende sol og taler og skriver flydende spansk, og elsker alt ved den spansktalende verden. Jeg er uddannet i spansk sprog og kultur og er cand.mag i Tværkulturelle Studier. Det betyder at jeg har en rigtig god forståelse for hvad der gør, at vi udvikler os forskelligt, i en verden der aldrig står stille, og som er evig åben for historier, der bare venter på at blive fortalt.  Jeg glæder mig til at læse flere af jeres bidrag!

 

Bedste hilsner

Rebecca  

Loading ...