Interview med Laura G

af , torsdag 22. december, 2011
Interview med Laura G

Interview med Laura G om mødet med forlaget

Tre af vores dygtigste og mest aktive forfattere herinde på Movellas vandt en snak med et af Danmarks største forlag. Jeg syntes, i andre også skulle høre om, hvordan det møde gik, og hvad redaktøren sagde til historierne. Efter deres møde stillede jeg pigerne en række spørgsmål om, hvordan det var. Her kommer først et interview med Laura G.


Nu havde jeg godt nok sat mig for, at jeg vil undersøge, hvordan man laver den allerbedste forside, men først skete der lige noget ekstra spændende: Tre af vores dygtigste og mest aktive forfattere herinde på Movellas vandt en snak med et af Danmarks største forlag. De har været inde for at snakke med redaktøren, som har læst deres historier og givet dem feedback og gode råd. Jeg syntes, i andre også skulle høre om, hvordan det møde gik, og hvad redaktøren sagde til historierne. Jeg var med derinde, og efter deres møde stillede jeg pigerne en række spørgsmål om, hvordan det var. Her kommer først et interview med Laura G., som vandt i kategorien ”Min Største Kærlighed” med fantasy-historien ”Nattens Ånd” om en pige, som bliver besat af en ånd.
Hun var inde at snakke med redaktøren Camilla Schierbeck i laaaang tid, mens jeg ventede udenfor og var meget nysgerrig… Men så kom hun endelig ud med en pose bøger, som hun havde fået som en ekstra lille julegave af Camilla.

 

Sara: Var du meget nervøs?
Laura G: Jeg var ikke særlig nervøs, da jeg kun så det som positivt at møde et forlag og få feedback.
Sara: Så Forlaget Carlsen ud ligesom du havde forestillet dig?
Laura G: Jeg ved egentlig ikke, hvordan jeg havde forestillet mig et forlag, men at der virkelig var styr på sikkerheden, så der skulle kort for at komme med elevatoren, havde jeg ikke ventet.
Sara: Er det din drøm at blive forfatter?
Laura G: Jobbet som forfatter vil være svært at opnå, men måske som en hobby senere.
Sara: Hvordan var det at få feedback fra en professionel redaktør?
Laura G: Jeg synes det var ekstremt fedt! Selv om noget af det var lidt hårdt, men jeg vil helt klart kunne bruge det til alle mine nye historier!
Sara: Sagde hun nogle ting, som overraskede dig, eller var det ting, som du godt lidt vidste i forvejen?
Laura G: Der var nogle få ting, som jeg havde regnet med, men den måde hun forklarede det på, gjorde det meget nemmere at forstå. Det overraskede mig lidt, at jeg skulle vælge én hovedhandling, men jeg havde samtidig også forstået det lidt.
Sara: Kan du sige de tre ting, som hun lagde mest vægt på ved din tekst?
Laura G: At det skulle være én hovedhandling, at jeg skulle finde en hel del information om min hovedperson, og få delt informationerne lidt mere.
Sara: Hvad kunne hun bedst lide ved din historie?
Laura G: Hende jeg snakkede med, sagde ikke direkte noget godt, men fortalte mest hvad der skulle laves om. Hun sagde at det var godt jeg skrev i den alder jeg har, ellers ikke noget specielt.
Sara: Og hvad skulle laves om ved din historie?
Laura G: Jeg skulle have én hovedhandling og få flere detaljer på plads til min hovedperson.
Sara: Kan du bruge det, når du skal skrive fremover?
Laura G: Det kan jeg helt sikkert!
Sara: Hvordan var oplevelsen alt i alt?
Laura G: Jeg synes det var fedt at møde forlaget, så er glad for i holdt konkurrencen og jeg vandt :-)

Stort tillykke til Laura G! Og tak til Camilla Schierbeck, som ville bruge så meget tid på os fra Movellas. Og så kan jeg i hvert fald anbefale jer at læse Nattens Ånd, for den er virkelig god.
Næste gang kommer der et interview med RinKim om hendes oplevelse med forlaget.

 

Loading ...