kbh laeser

 

SKRIVEKONKURRENCE:

Bliv opdaget på Movellas af Forlaget Carlsen!

 

Har du ideén og manuskriptet til den næste Harry Potter, Twilight, Da Vinci Mysteriet eller Mænd der hader kvinder, så har du nu chancen for at vise din historie til omverdenen og måske få din historie udgivet.

Skriv og publicér din historie her på Movellas og vind et møde med Forlaget Carlsen, der vil komme med konstruktiv tilbagemelding på din historie. Hvis de vurderer, at den er egnet, vil de desuden udgive den som e-bog. Vinderen vinder ligeledes en Kindle e-boglæser med WiFi adgang.

Sådan deltager du:
Opret en profil her på Movellas.com og gå straks i gang med at skrive på din historie. Du kan deltage i følgende kategorier:

Krimi
Hvem bliver den næste Leif Davidsen eller Jussi Adler-Olsen? Skriv en krimi, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen; en krimi, der holder een vågen om natten; en krimi, der siger noget om vores samfund, en krimi, der forklarer psykens dybder – kort sagt en krimi, hvor man bare lige må læse næste kapitel.

For at kunne deltage i konkurrencen skal du bruge følgende tag (nøgleord):  comp29 og nogle ord, som karakteriserer din movella, f. eks.: Krimi, gys, kriminalitet, forbrydelse, opklaring, detektiv.

Den store kærlighed
Kærlighed er et klassisk omdrejningspunkt i mange romaner. Skriv en movella med temaet “Den store kærlighed” – hvad enten den er ulykkelig, forbudt, forunderlig, skæv, perfekt, stormende, kravlende, nem, umulig, berusende, bedøvende,  rasende, blid eller noget helt andet.

For at kunne deltage i konkurrencen skal du bruge følgende tag (nøgleord):  comp30 og nogle ord, som karakteriserer din movella, f. eks.: Kærlighed, den eneste ene, ulykkelig, nervøs, forelsket. 

Fra skrivebordsskuffen
Har du en gammel novelle, digt eller roman liggende i skrivebordsskuffen? Har du altid tænkt, at du burde gøre noget mere ved det? Nu får du mulighed for at dele den med resten af verdenen – nemt og gratis på Movellas.com. Emnet er frit!

For at kunne deltage i konkurrencen skal du bruge følgende to tags (nøgleord):  comp31 og nogle ord, som karakteriserer din movella, f. eks.: Skrivebordsskuffen, spænding, digt, venner, familie, ægteskab.Konkurrencebetingelser:

  • Konkurrencen starter den 1/10-2011 og slutter den 9/11-2011. Vinderen vil blive offentliggjort fredag den 11/11-2011 på Københavns Hovedbibliotek.
  • Vinderen bliver fundet blandt de højest ratede og mest downloadede noveller på Movellas.

  • Du har selv mulighed for at påvirke ratings og downloads ved at dele med venner på Facebook, followers på Twitter og møde dine læsere i den virkelige verden på de digitale saloner ude på bibliotekerne i "Kbh Læser”-ugen.
  • Hvis man er flere om at skrive sammen, deler man præmien i mellem sig.

  • Movellaen skal være publiceret indenfor den periode, konkurrencen løber over. Det vil altså sige, at man deltager i konkurrencen, hvis ens movella er publiceret mellem den 1. oktober og den. 9 november.
  • Alle vindere af konkurrencerne vil få direkte besked via mail eller SMS

Movellas.com er et communitysite, hvor man kan læse, skrive og dele historier – eller movellaer, som vi kalder dem. Læs mere om os her

Se også: www.kbhlaeser.dk