LOVE OR AN ADDICTION

by , Monday May 29, 2017
 LOVE OR AN ADDICTION

LOVE OR AN ADDICTION 

 

Jeg er for nyligt blevet færdig med min flirt, fordi det ikke gik. Nu sidder jeg tilbage med tanken om, hvor meget jeg elskede ham og om man virkelig kan kalde det ægte kærlighed. Jeg brugte mine mange timer, minutter og sekunder på ham, på at tænke på ham. Faktisk så fyldte han nok det meste af min dag, og jeg blev afhængig af hele tiden at være i kontakt med ham, hvilket også betød, at jeg manglede en større del af min hverdag. Vi har flere gange prøvet at rette op på de fejl vi havde lavet, eller – jeg havde i hvert fald.

Det var for det meste mig, som igen tog kontakt efter en pause fra hinanden, fordi jeg ikke kunne holde det ud. Jeg manglede en vis opmærksomhed i min hverdag, og det kunne jeg virkelig godt mærke, så derfor ville jeg prøve at kontakte ham igen, men når jeg tænker over dette, så tænker jeg kun – er det fordi jeg er afhængig af ham eller er det rent faktisk kærlighed? Hvis det var kærlighed, ville jeg så ikke føle noget hver gang jeg så ham eller er det fordi min kærlighed til ham er død og erstattet med mit behov for ham og hans opmærksomhed i stedet? Det er klart, at når jeg ser ham – hvilket i øvrigt for det meste er, når vi begge er i byen hver uge, så savner jeg ham, men er det fordi jeg bare har brug for hans nærvær og cuddles? Eller er det fordi jeg oprigtigt savner ham, og fordi jeg virkelig har stærke følelser for ham? 

Man siger at man kommer sig over en person, hvis man bare finder en ny at erstatte dem med, men det er lettere sagt end gjort, for hvis det er afhængighed, så handler det om selvkontrol og at kunne modstå den afhængighed man har for personen. En som jeg er ikke lige så god til det med selvkontrol og komme af med sin afhængighed – dette betyder også, at jeg som I nok kan regne ud, har meget sværere ved at opgive andre mennesker, fordi jeg har været så vant til dem. Betyder dette, at jeg i virkeligheden er afhængig af ham og ikke forelsket i ham? 

Loading ...