dåsens magi

by , Friday January 6, 2017

maja skal altid provokere folk. hun elsker at kalde dem øgenavne og kommentere på dem. det er ikke bare sjovt men hun gør det på en sur måde.

​senest som ig år hvor jeg kom ind i klassen kaldte hun mig islamobfob jeg bedre mine 5 daglige bønner har tærjkldeæ på. jeg er 15 år. trods jeg kun er 15 år er jeg troende. det har altid provokeret hende. hun siger selv hun ikke kan lide religiøse

 

jeg er blevet kalt islamofob, hættemåge og narrøv. hun for så meget pmærksomhed i klassen,. hun er nræmest klassens dronning. hvorfor har jeg ingen venner? je ghar kun 1  ingen vizer mig så meget opmærksomhed kunne det ikke bare være fedt at alle i verden var venlig emod en og gjorde hva mn ville?

 

​min bedste ven sika spurgte om jeg ville med ud og besøge den nye butik. man siger der er uinderlige ting i den. aj lad os prøve men je vil ikke bruge alle mne penge på det. hvad tro du der er? vd ike jg syne damen så underlig ud. da vi kom ind i butikken, sad kassedamen der og så sur ud. har aldrig set nogen se så sur ud. vi kiggede rundt. jeg fik øje på en dåse. den skilte isg ud fra de andre dåser. 10 kr stod der

​jeg tror jeg køber den smilte jeg. har du fundet noget sika. nej det er ikke interesant. den ser interesant ud den dåse. ja sagde jeg. da vi var hjemme med sika prøvede vi dåsen. den lyste den hviskede kom. jeg forstod intet. kan man kome indi den undrede jeg.- det tror jeg nok gispede sika, lad os prøve den.- med et kom vi ind i et andet univers det måtte være inde i dåsen sagde jeg- sika undrede sig, det er jo fantastisk. sika jeg ønsker mig en verden hvor alle er venlige mod mig tigde jeg. mange mennesker kom hen til os. de smilte og gav os kager og slik. alle spurgte hele tiden om de ville være venner med mig. jeg tænkte det var fantaastisk lige jhvd jeg ønskede mig

 

​spurgte må jeg sole mig her. de smilte og sagde ja. de ville creme mig spile musik for mig.- de sagde aldrig nej. nu var det for meget. jeg ville da osse diskutere lidt. jeg gider det ikke sika sukkede jeg, det er for meget, jeg gider ikkke have folk skal være så venlige. lad os komme ud. jeg ved ikke  hvoran man kommer ud.lad os bede vores bøn sammen, det gør os stærkere måske kan det virke.- men ville det virke? vi gjorde et forsøg. omsider kom vi  ud. sikke en oplevelse

 

​nlæste dag i klassen kom maja og råbte bedetæppe bedetæppe, årh jeg kunne kvæle hende. hvorfor skal hun have så meget opmærksomhed. jeg tæntke ville lokke hende ned i dåsen. se prøv at åbne den- hvad er det udbrød maja. med et kom hun derind.- yes ingen maja ingen kommentare. nu er jeg fri

Type rest of article here

Loading ...