hvisken fra vandet

by , Thursday January 5, 2017

jeg skulle på lejr med min klasse vi var 15 stykker. jeg opdagede en sø og det var alt balladen begyndte. jeg havde min første dag i fredags, jeg forlod stedet med så stor sorg og vrede at jeg var ved at gøre skade på en anden eller mig selv. dagen startede med vi skulle samles til at  køre kano. jeg gad ikke for jeg ville jo alligevel blive mobbet som jeg altid gør. jeg tog ned til søen. jeg fik øje på et skarbt lys. det skete et par gange. jeg s et ansigt et hekseansigt. der stirrede på mig.- den forsvandt.

 

​senere på aftenen da jeg skulle ligge mig i seng kom det skarbe lys igen. af en eller anden årdsag var jeg blevet våd som gjorde jeg så hendes ansigt. så kom stemmen kom kom kom. jeg tog ud til søen igen. kom kom hvisken igen og igen. jeg var så forkuseret at jeg helt glemte jeg var halt inde i vandet. uden at ane noget var jeg ved at drukne gik længere ned jeg skyndte mig op med hosten. jeg ør det aldrig igen tænkte jeg. men af en eller anden årdsag var jeg fristet til tage derud

 

​hvad gemte sig hvem var hun. hvorfor var der et ansigt.  næste morgen fandt jeg en pse vandt på min seng det var uden tvil søstrene nielsen der havde puttet den, de var vilde med gøre mig sur. jeg var træt af blive mobbet så jeg tog ned til søen igen. hun var i søen. jeg spurgte hvorfor hun var der, hun fortalte det er hjemsøgt for 10 år siden hvor hun druknede hun manglede en ven og ville have jeg skulle være den. derfor ville hun tvinge mig ind i søen for drukne. jeg råbte nej slog ud med armene det virkede ikke. jeg tænkte at tage hende op af vandet ejg gjordet det virkede hun tabte kunne høre hendes skrig. yes jeg vandt. nu kunne jeg fortælle de til min mor og far

Type rest of article here

Loading ...